Dani Ceballos és un migcampista andalús de molt de talent. Després de destacar molt jove amb el Betis, el seu club de formació, el Madrid el va fitxar l'any 2017 amb 20 anys, quan Florentino Pérez va prendre la decisió d'espanyolitzar el Madrid i fitxar el jove talent espanyol que destacava, amb Ceballos i Marco Asensio com els dos màxims exponents d'aquesta idea.

Ceballos Ramos Marcelo Real Madrid Al Ain EFE

Ceballos, amb Ramos, celebra un gol en el Mundial de Clubs / EFE

Asensio sí que sembla que té un lloc més o menys garantit al primer equip del Madrid, però no és el cas de Ceballos. Ha jugat 35 partits de Lliga amb el conjunt de Chamartín entre les temporades 2017/18 i la següent, la 2018/19. Després, tant Ceballos com el club blanc va decidir que la millor fórmula pel seu creixement era una cessió, i el migcampista ha jugat dues temporades a l'Arsenal, a la Premier League.

La primera temporada va ser important, però en aquesta darrera no ha tingut el paper preponderant de l'anterior, i per això Luis Enrique no l'ha convocat per l'Eurocopa, tot i haver-lo portat en diverses ocasions amb l'absoluta. No obstant, Ceballos sí que jugarà amb Espanya aquest estiu i ho farà a Tòquio, en els Jocs Olímpics

El Ceballos més patròtic

Ara, Ceballos ha tornat a la disciplina del Madrid amb l'intenció de quedar-s'hi, i així ho ha expressat als micròfons d'El Transistor, d'Onda Cero, amb qui ha parlat des de Benidorm, on es concentra l'equip olímpic espanyol de futbol abans de viatjar al Japó. 

"El Reial Madrid sap el gran jugador que sóc. No em deixaran escapar tan fàcil com la gent creu", ha assegurat el migcampista de 24 anys. Ceballos confia en el seu futbol, però també ha confessat que fora del terreny de joc hi ha coses que li interessen més que la pilota, com els toros.

"Sóc molt aficionat als toros. A vegades ho anteposo a veure futbol. Qui em coneix sap que a banda del futbol, tinc un ull sempre mirant a aquesta gran cultura que són els toros." ha confessat el futbolista blanc, a qui se l'ha vist en més d'una ocasió en alguna de les places andaluses.

Dani Ceballos Joaquin plaza toros Europa Press

Dani Ceballos, amb Joaquín, en una plaça de toros sevillana / Europa Press

El migcampista d'Utrera ho ha explicat amb la naturalitat que se li pressuposa a algú que ha crescut en un entorn on la tauromàquia és part del dia a dia. A molta gent li sobta aquest tipus de comentaris, però Ceballos ho ha deixat clar. En aquests dos anys que ha passat a Londres amb l'Arsenal ho haurà tingut difícil per seguir d'aprop la seva passió més patriòtica.

Ara, de moment és futbolista del Madrid i té els toros més a prop, però si el club blanc torna a optar per cedir-lo o, fins i tot, traspassar-lo, depén del lloc on acabi Ceballos s'haurà de conformar amb veure Morante de la Puebla pel Canal Toros de Movistar.

 

Imatge principal: Dani Ceballos, en un dels partits que ha jugat amb la selecció espanyola absoluta. / @DaniCeballos46