El ciclista de Santurtzi, Omar Fraile, ha protagonitzat una gran escalada al coll de la Croix Neuve per adjudicar-se la victòria a la catorzena etapa del Tour de França, de 188 km, entre Saint-Paul-Trois-Châteaux i Mende. El corredor de l'equip Astana ha aconseguit el primer triomf espanyol des de l'edició de 2016. En aquella ocasió va ser el seu compatriota, Jon Izaguirre, qui va guanyar l'etapa 20 de la cursa francesa.

Un final d'etapa a 1.030 metros d'alçada ha permès Fraile avançar el belga Stuyven (Trek-Segafredo) en els últims 5 km d'ascensió. El basc ha arribat amb un temps de 4h4'57", amb sis segons d'avantatge sobre el millor escalador, Julian Alaphilippe (Quick-Step), i el mateix Stuyvens, que s'ha vist superat pel francès.

La classificació general, però, segueix el mateix guió. Un atac del ciclista del conjunt Lotto Jumbo, Primoz Roglic, ha estat seguit pel líder Geraint Thomas, Tom Dumoulin, Nairo Quintana i Chris Froome. L'eslovè, però, li ha recuperat vuit segons al líder. El francès del conjunt AG2R, Romain Bardet, no ha pogut imitar l'esforç dels favorits i ha perdut uns segons.

Etapa 14: Saint-Paul-Trois-Châteaux > Mende