Olivier Ntcham, jugador del Celtic de Glasgow, s'ha convertit en el protagonista de la quarta jornada de l'Europa League gràcies a una celebració que es convertirà en una de les imatges de la temporada. 

Aquest dijous, el Celtic visitava l'Olímpic de Roma per enfrontar-se a la Lazio, un conjunt que compta amb una afició ultradretana que sovint protagonitza accions racistes. Ntcham, jugador francès d'origen camerunès, va rebre insults xenòfobs per part dels seguidors locals, però la seva venjança va ser contundent i original.

ntcham celtic efe

Després de marcar el gol de la victòria (1-2) en el minut 95, el davanter va imitar la postura del dictador italià Benito Mussolini quan aquest va ser executat cap per avall el 8 d'abril de 1945. La seva diana, a més, va servir per certificar l'accés als setzens de final del Celtic i per deixar virtualment eliminada la Lazio.

celtic lazio mussolini @fotos ultras

@fotos_ultras

Cal recordar que abans del partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups, seguidors del conjunt romà van passejar per Glasgow fent la salutació feixista. La resposta de l'afició del Celtic, en aquella ocasió, va ser mostrar una brillant pancarta que ridiculitzava el feixista Mussolini.