Robin Le Normand és un dels jugadors que té més opcions d'abandonar la Reial Societat a l'estiu. Té moltes ofertes per canviar d'aires, i no li faltaran trucades durant l'estiu. De moment, no s'ha pronunciat respecte al seu futur, i ha mostrat la seva intenció d'acabar la temporada de la millor manera possible, ajudant el seu equip a aconseguir bons resultats, i a classificar-se de nou a competicions europees.

A més, tampoc no perd de vista l'Eurocopa, un torneig que espera poder disputar amb la selecció espanyola, després de conquerir la UEFA Nations League l'any anterior. Tanmateix, és impossible no pensar en la seva pròxima aventura, que tot fa indicar que serà lluny d'Anoeta. Imanol Alguacil espera poder retenir el líder de la rereguarda, però és conscient que és una missió molt complicada. Perquè té una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.

Robin Le Normand

Una xifra elevada, però que és perfectament assumible per a tots els seus pretendents, entre els quals s'ha col·locat el Manchester United, a la Juventus de Torí, al SSC Napoli, a l'Arsenal o al Tottenham Hotspur. I l'Atlètic de Madrid també ha mostrat un fort interès a poder reclutar el central de 27 anys d'edat, que és un dels noms que Diego Pablo Simeone ha recomanat a Enrique Cerezo per solucionar els problemes que hi ha a la parcel·la defensiva.

Però els blanc-i-vermells esperen poder estalviar-se aquesta quantitat, i arribar a un acord amb l'entitat 'txuri urdin' per Le Normand. I la proposta que han presentat recentment inclouria els serveis d'un futbolista que no entra en els plans de 'El Cholo', a més de 20 'quilos'. El crac en qüestió és Javi Galán, que va arribar fa uns quants mesos al Civitas Metropolitano des del Celta de Vigo, sent considerat un dels millors laterals esquerrans de La Liga EA Sports.

Javi Galán

No obstant això, va decebre per complet i pràcticament no va jugar, així que al gener va acabar a Donosti, on sí que ha estat molt important per a Imanol, i s'ha consolidat com titular indiscutible, per davant de Kieran Terney i d'Aihen Muñoz.

La Reial Societat no accepta l'oferta de l'Atleti per Le Normand

Encara que la Reial Societat tingui intenció de conservar Galán a les seves files, consideren que l'oferta de l'Atleti és clarament insuficient, i demana que la millorin considerablement per obrir les portes a Le Normand.

Per tant, Cerezo haurà de millorar aquesta proposta.