Brahim Díaz ha pres una decisió sorprenent, i aquesta pansa per continuar a les files de l'AC Milan i no tornar al Reial Madrid. Malgrat l'enorme interès que Florentino Pérez havia mostrat per contractar-lo, i portar-lo de tornada a Espanya, ha optat per seguir en la Serie A. És molt feliç en el conjunt 'rossonero', com ell mateix s'ha encarregat d'assegurar en múltiples ocasions, i ara per ara no es planteja un canvi d'aires.

En el passat també va afirmar que el seu somni era triomfar en el Santiago Bernabéu, tanmateix, sap perfectament el que li espera allà. Perquè no li poden prometre un paper important ni una plaça assegurada com a titular, la qual cosa l'ha portat a descartar aquesta possibilitat. Als seus 23 anys, el que vol és jugar cada cap de setmana, i no ser un mer suplent, com li va passar en la seva primera etapa. Per a això, prefereix quedar-se a San Siro.

Brahim Díaz Milan / Foto: Europa Press
Brahim Díaz/ Foto: Europa Press

Una gran alegria per a Stefano Pioli, que podrà continuar comptant a la plantilla amb un crac que s'ha convertit en una de les grans estrelles del conjunt italià. Des de la seva arribada ha mostrat una magnífica progressió, fins a convertir-se en un dels millors d'Europa al seu lloc. I en cas d'haver-lo perdut, tan sols haurien rebut cinc milions d'euros.

Aquesta és la diferència que hi havia entre l'opció de compra que tenia el Milan, i la clàusula de recompra que va incloure el Madrid. Florentino Pérez ha estat notificat sobre això, i haurà de buscar una alternativa a Brahim. I un dels principals responsables d'aquesta inesperada notícia és Carlo Ancelotti, a qui l'ex del Manchester City i del Màlaga no perdona, després d'haver vetat la seva tornada l'estiu passat.

Díaz sap que 'Carletto' no confia en les seves habilitats, i mentre ell sigui l'entrenador, no es plantejarà firmar.

Brahim, una de les sorpreses que Luis de la Fuente prepara

Així mateix, una altra de les raons per les quals Brahim romandrà en el Milan és per aconseguir consolidar-se en la selecció espanyola absoluta. I té una magnífica oportunitat per aconseguir-ho, després de la marxa de Luis Enrique, que no comptava amb ell, i la contractació de Luis de la Fuente.

El de La Rioja té en molt bona consideració l'andalús, i pot ser una de les grans sorpreses de la pròxima convocatòria de 'la Roja'.