Nico Williams és una de les incògnites que envolten el Athletic Club de Bilbao, i que més incertesa i preocupació generen en aquests moments. Perquè la seva continuïtat la pròxima temporada no està assegurada, malgrat que va renovar el seu contracte fa tan sols unes setmanes. Quedava lliure al juny, i semblava haver acabat amb les especulacions que el col·locaven en un altre equip. Però la realitat és que només van aconseguir impedir que marxés gratis.

Perquè la seva clàusula de rescissió continua sent la mateixa, 50 milions d'euros, una xifra molt desitjable i que provoca que molts clubs top tinguin intenció d'aconseguir els seus serveis a l'estiu. A més, la recent contractació d'Álvaro Djaló procedent del Sporting de Braga pot donar pistes, ja que hi ha gent que assegura que és l'elegit per omplir l'enorme buit que deixarà l'internacional espanyol en el moment que surti de San Mamés.

Nico Williams

De moment, no hi ha res confirmat amb l'extrem de 21 anys, però sí se sap que és en la llista de la compra d'una immensa quantitat d'entitats de la magnitud del Manchester United, del Chelsea, del Liverpool, de l'Arsenal, del Bayern de Munic, del Paris Saint-Germain, o fins i tot, del Reial Madrid i del Barça. Però ara hi ha un nou convidat a la subhasta, i que segons informen des d'Anglaterra, parteix amb avantatge respecte a la resta de pretendents.

I és que el Tottenham Hotspur està disposat a fer tot el que sigui necessari per convèncer Nico, i que es posi a les ordres d'Ange Postecoglou. Els londinencs són molt optimistes amb la possibilitat de classificar-se a la pròxima edició de la Champions League, i per celebrar-ho, desitgen contractar a diverses estrelles de primer nivell, sent l'ex de CA Osasuna un dels primers objectius prioritaris que s'han marcat.

Davant de Postecoglou Tottenham
Davant de Postecoglou/ Tottenham

Allà, no només li poden prometre una fitxa considerablement més elevada, sinó que també li garantirien ser un habitual en les alineacions. Una cosa que la resta d'admiradors de Williams JR no poden prometre-li.

Nico, per davant de Pedro Neto i Raphinha Dias a l'agenda dels 'spurs'

Nico no és l'única alternativa que els 'spurs' controlen per a l'atac, i també han pensat en Raphinha Dias, del Barça, o en Pedro Neto, del Wolverhampton Wanderers. Però l'hispanoghanès sembla ser l'opció que més convenç Postecoglou.

Valverde i el Athletic han d'estar alerta.