El Manchester United s'està intentant desfer d'Antony Santos de totes les maneres possibles. Encara que van realitzar una aposta molt important per firmar-lo, pagant uns 100 milions d'euros, la realitat és que mai no ha funcionat. Va ser una aposta personal d'Erik Ten Hag, que el coneixia a la perfecció després de dirigir-lo en l'Ajax d'Amsterdam, tanmateix, no ha pogut demostrar les seves increïbles condicions en la Premier League.

Ha estat constantment criticat i qüestionat pel seu irregular rendiment, i les estadístiques que acumula a la present campanya parlen per si soles. Tan sols ha marcat un gol i ha donat una assistència en els 29 partits que ha disputat entre totes les competicions, i per tant, resulta comprensible els motius que han provocat que la directiva anglesa es cansi d'ell. La seva actitud tampoc no ha ajudat, i té els dies comptats a Old Trafford.

Antony Santos oportunitat porter Manchester United / Foto: Europa Press
Antony Santos/ Foto: Europa Press

Saben que recuperar els diners que van pagar és una missió impossible, però almenys esperen poder trobar un comprador, o que es marxi cedit per intentar revaloritzar-se en un altre club, com està passant amb Jadon Sancho en el Borussia Dortmund. I entre els conjunts que han rebut l'oferiment per acollir l'internacional brasiler de cara a la pròxima campanya es troba el Barça, que en el passat es va plantejar la seva compra.

Quan encara militava en l'Eredivise, Antony va sonar amb força per aterrar en el Camp Nou, però Xavi Hernández va decidir descartar aquesta operació, per confiar en el fitxatge de Ferran Torres. En el pròxim període de transferències, ja sense l'egarenc a la banqueta, Joan Laporta i Deco poden portar a l'ex del São Paulo, encara que tenen molts dubtes. Perquè no creuen que millori el nivell que ja existeix entre els atacants que hi ha a la plantilla.

Antony

Seria una operació molt similar a la de Joao Félix, que també va aterrar a préstec, per intentar recuperar la confiança en si mateix, però clarament no ha pogut convèncer.

Antony, unes condicions molt similars a les de Rapinha Dias

I un altre motiu que provoca que en el Barça hi hagi molt escepticisme amb la figura d'Antony és les similituds que comparteix amb Raphinha Dias, un altre crac que ha estat sempre molt criticat. De manera que sembla poc probable que Laporta i Deco facin un intent per reclutar l'extrem de 24 anys

L'United haurà de continuar buscant un refugi per a ell.