Alegria al PSG una setmana més després de golejar de manera contundent un rival directe en la lluita pel títol de la Ligue 1. El conjunt parisenc ha vençut per 5-0 l'Olympique de Lió al Parc dels Prínceps tot i jugar amb un home menys. I en gran part ha estat gràcies a Kylian Mbappé.

Neymar Jr, que estrenava el marcador de penal al minut 9, ha tingut una alegria efímera perquè el protagonisme l'ha agafat clarament la jove promesa francesa. Mbappé, fent gala de la seva potència i del seu atreviment, ha fet quatre gols en només tretze minuts.

Una exhibició en tota regla d'Mbappé que no ha fet més que evidenciar les males cares de Neymar. El brasiler va deixar el Barça per desfer-se de la llarga ombra de Messi. I ara, al PSG, quan semblava que seria el rei de la capital francesa, un jove talent també li fa ombra. I sembla que aquest fet no li agrada gaire i queda demostrat amb la cara que se li ha quedat en una de les celebracions dels gols del seu company d'equip.

Què ha de fer Neymar? Sembla que no té res a dir perquè una nova estrella de només 19 anys ha nascut. I ja s'ha consolidat en el panorama mundial. Neymar haurà de canviar d'equip o de millorar molt el seu rendiment.