Encara més problemes per a Neymar Jr. Després d'un vergonyós partit el passat 13 de setembre que va acabar amb cinc futbolistes expulsats, amb amenaces creuades i insults racistes, qui podria acabar pitjor parat és el davanter brasiler.

Neymar va agredir l'experico Álvaro González després que el central de l'Olympique de Marsella li dirigís insults racistes. Especialistes en lectura de llavis van confirmar que va dir-li "mono". Però ara el mateix Neymar podria acabar amb una sanció exemplar si es confirma que ell també va pronunciar insults racistes.

Neymar Alvaro racisme PSG Marsella EFE

Neymar i Álvaro González encarant-se / EFE

Tal com explica la COPE, el Marsella té imatges que demostrarien que Neymar diu "xinès de merda" a Hiroki Sakai, futbolista japonès del Marsella. I aquest fet, en el cas de comprovar-se, podria acabar amb la Lliga de Futbol Professional francesa sancionant tant Neymar com Álvaro González amb 8-10 partits de sanció.

Si passa, cap dels dos podria jugar cap partit més aquest 2020 i hauríem d'esperar a veure'ls jugar l'any vinent en competició francesa. Abans, Neymar sí que podria jugar a la Champions League.