Fa una setmana es va produir un dels partits més vergonyosos de l'any. El PSG i l'Olympique de Marsella va ser l'escenari d'insults racistes, cops de puny i empentes i un dels que va acabar expulsats va ser Neymar per agredir l'experico Álvaro González.

"Mono"

El brasiler es va equivocar i va perdre el control, però això no implica que va patir uns insults racistes per part de González. Encara no hi havia la prova que fos així fins ara. Uns especialistes en lectura de llavis han confirmat que el central espanyol va dir-li "mono" al davanter del PSG, segons el mitjà Esporte Espectacular.

Neymar Alvaro racisme PSG Marsella EFE

Moments de tensió entre Álvaro i Neymar durant el PSG-Marsella / EFE

La reacció de Neymar va ser d'acusar Álvaro de racista mentre ell ho va negar en tot moment. Ara, aquest vídeo donaria la raó al brasiler i González haurà de declarar els pròxims dies a la Comissió de Disciplina de la Ligue 1. El defensa del Marsella s'exposa a una duríssima sanció si la Comissió confirma els insults racistes i a França ja parlen d'uns 10 partits de sanció.

El PSG utilitzarà aquestes imatges per defensar al seu jugador i per confirmar els comentaris racistes de l'experico. A més, el club parisenc utilitzarà un altre expert en lectura de llavis per acabar de confirmar el que es veu a les imatges.