Neymar no és feliç a París. El jugador brasiler va marxar al PSG fa dues temporades per convertir-se en el millor futbolista del món, però ben aviat va descobrir que lluny del Camp Nou fa molt fred.

Aquest dijous El Mundo ha publicat que el davanter s'ha posat en contacte amb la directiva del Barça en cinc ocasions en els últims mesos per demanar que el tornin a fitxar. Segons informa el mitjà, el pare del jugador hauria trucat personalment el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, per suplicar que el seu fill pugui tornar a can Barça.
 

Neymar Jr final partit Barça Juventus Champions EFE

EFE

El missatge de pare i fill, segons s'explica, és de penediment total: "Es va equivocar fitxant pel PSG, està decebut i molt penedit", diuen. 

Un encreuament de demandes, el gran impediment

El seu hipotètic retorn al Barça, però, no serà fàcil. El primer pas perquè el fitxatge es pugui plantejar és que el pare retiri la demanda milionària contra el Barça per la prima de renovació del seu fill. Segons la mateixa font, Bartomeu no es plantejarà l'operació si segueix el litigi pel qual Neymar reclama una prima de 63 milions d'euros. 

Tot i que el brasiler va cobrar la meitat d'aquesta prima, el Barça es va negar a pagar la segona part en considerar que el jugador havia incomplert el seu contracte en fitxar pel PSG. El club blaugrana, a més, va respondre demandant el jugador per percebre la totalitat de la clàusula en qüestió, als quals calia sumar nou milions d'euros en concepte de danys i prejudicis. 

La resposta d'O'Pai, segons El Mundo, ha estat clara: "La reclamació judicial va per una altra banda". L'operació, doncs, sembla que romandrà estancada, almenys fins que el judici laboral tingui lloc el pròxim 31 de gener.