Els New York Knicks han estat els únics de l'NBA que no s'han posicionat sobre l'assassinat de George Floyd. Mentre segueixen les protestes en diverses ciutats dels Estats Units, la franquícia de Nova York està en el punt de mira.

Molts esportistes han dit la seva a les xarxes socials i els mateixos jugadors dels Knicks estan molestos per la posició de la franquícia sobre aquest assumpte.

enes kanter new york knicks EFE

EFE

"Sabem que alguns de vosaltres han preguntat si la nostra companyia farà una declaració pública sobre l'assassinat de George Floyd per un agent de policia de Minneapolis", han escrit en un comunicat dirigit als jugadors i empleats.

"Volem que sàpiguen que som conscients de la importància de l'assumpte i a la vegada entenguin la nostra posició. La direcció del Madison Square Garden manté els nostres valors de respecte i lloc de treball pacífic", han seguit.

I han afegit: "No obstant això, no estem més qualificats que ningú per oferir la nostra opinió sobre assumptes socials". Una relació que cal tenir en compte és que James Dolan, propietari dels Knicks, és amic de Donald Trump.