Natalia Arroyo, exseleccionadora catalana femenina i periodista del Diari Ara i la SER, entre d'altres mitjans, es converteix en la nova entrenadora de l'equip femení de la Reial Societat per a la temporada vinent. El club basc tornarà a comptar amb una dona com a tècnic responsable per primera vegada des del 2007.

El vigent campió de la Copa de la Reina, títol que no podrà defensar enguany després de ser eliminades en les rondes prèvies, fitxa Arroyo per una temporada amb opció a pròrroga d'un segon any si es compleixen els objectius marcats pel consell d'administració txuri-urdin.

Arroyo, nascuda a Esplugues de Llobregat el 1986, ha estat vinculada a la selecció de Catalunya femenina i va ser jugadora del Barça i de l'Espanyol abans d'haver de deixar el futbol professional per una lesió.

Natalia Arroyo serà la primera dona en dirigir la secció des de la temporada 2007/08, quan va estar al front Garbiñe Etxeberria, i donarà continuïtat a la feina de Gonzalo Arconada, qui passarà a formar part de l'estructura esportiva de club però ja fora de la secció femenina.