Riqui Puig pot haver malgastat la seva última oportunitat en el Barça. Gràcies a les nombroses absències que ha tingut Xavi Hernández, s'ha vist obligat a apostar pel jove migcampista de 22 anys, que ha estat titular en els dos últims partits. Molts esperaven que demostrés l'enorme talent i la visió de joc que té, però res més lluny de la realitat. No ha destacat en absolut, i ha passat completament inadvertit.

Ha donat la raó a aquesta nombrosa legió de 'haters' que té, i que opinen que, simplement, no té el nivell necessari per ser d'ajuda. Malgrat ser un dels grans talents que han sortit de La Masía en els últims anys, sembla evident que s'ha estancat, i no ha progressat com s'esperava. No és casualitat, per tant, que cap dels entrenadors que ha tingut hagin confiat en ell. Només Quique Setién es va atrevir a donar-li minuts amb certa regularitat.

riqui puig busquets linares copa rei efe

Riqui Puig/ EFE

Físicament no ha millorat res, i continua tenint les mateixes carències que fa un parell de campanyes. Mentre l'internacional espanyol sub 21 s'ha quedat en terra de ningú, en el Camp Nou han vist com han sortit altres centrecampistes molt més joves, i que han demostrat estar més preparats per al futbol d'elit. Aquest és el cas de Pedri González, Ilaix Moriba, Nico González o Pablo Paéz 'Gavi'. No són pocs exemples.

Amb Xavi, amic íntim de la família de Riqui, hi ha qui esperava que per fi es consolidés, i tingués més importància. Es pot dir que ja ha tingut més minuts que amb Ronald Koeman, la qual cosa tampoc no és difícil, però ha estat incapaç d'aprofitar-los. Així que des del Barça ja comencen a estudiar la sortida del '6', que a l'estiu ja va tenir múltiples ofertes per anar-se cedit. Ara, no es descarta, fins i tot, un traspàs a títol definitiu.

xavi hernandez gest fc barcelona barça sevilla efe

Xavi Hernández/ EFE

I el conjunt que ha tornat a interessar-se per l'ex del Jabac Terrassa és l'AS Roma. José Mourinho ha contactat diverses vegades amb ell, i l'ha fet saber que estaria encantat de poder entrenar-lo.

Riqui vol acabar la campanya en el Barça

L'Estadi Olímpic és una destinació atractiva per a un futbolista jove, ja que podria competir en la sempre difícil Serie A, i en la Conference League. Tanmateix, sembla que això no és suficient per a Riqui, que només contempla la idea de mudar-se a l'estiu. Així que acabarà la campanya en el Barça, esperant que pugui tornar a tenir una revalida.

Sense anar més lluny, aquesta pot arribar en el xoc davant del Granada, veient que Xavi encara no ha pogut recuperar la majoria de jugadors. Per a súmmum, també ha caigut lesionat Frenkie de Jong.

Una nova oportunitat per a Riqui.