Almenys quatre persones han mort aquest diumenge a causa d'una estampida d'aficionats registrada a l'Estadio Nacional de la capital d'Hondures, Tegucigalpa, abans del partit de tornada de la final del Torneig de Clausura de futbol. Segons les informacions recollides pel diari local 'El Heraldo', fins ara han estat identificats tres dels morts de la tragèdia, que s'ha saldat a més amb 25 ferits més.

L'incident ha tingut lloc prop de mitja hora abans del partit de tornada de la final entre Motagua i Honduras del Progreso, quan centenars d'aficionats han volgut pressionar per accelerar l'entrada i poder accedir a les instal·lacions.

Aquest diari ha assenyalat que alguns dels treballadors d'accés haurien permès passar aficionats després de pagar un petit suborn, la qual cosa ha provocat a més que se superés l'aforament en alguns sectors de l'estadi.

El partit, que ha arrencat amb un minut de silenci per les víctimes, s'ha saldat amb la victòria de Motagua per 3-0, que s'ha imposat en el Torneig Clausura per un resultat global de 7-1, després del seu 1-4 de l'anada. El títol suposa el tercer bicampionat de l'equip, després de la victòria de copa el desembre del 2016.