De poques paraules i de molt sentiment. Així ha estat el comiat públic que Óscar García Junyent li ha brindat a la seva filla, morta als 21 anys després de lluitar en els últims anys contra una malaltia. El que fos jugador del Barça, Espanyol o Unió Esportiva Lleida ha anunciat la mort de la seva filla amb una imatge d'ambdós en el seu compte d'instagram, acompanyada del missatge "Vola alt amor meu". Un anunci que ha commocionat al món del futbol i, sobretot, a aquells clubs pels quals ha passat el sabadellenc, que s'han bolcat amb els missatges de suport en un moment molt dur per a ell, com a pare, i tota la seva família.

Multitud de missatges de suport per a Óscar García Junyent

El Barça ha publicat un respectuós missatge en el qual "el FC Barcelona expressa les seves condolences a l'exjugador i exentrenador del Club Òscar Garcia i Junyent, i a la seva família, per la pèrdua de la seva filla. Descansi en pau". Óscar Garcia té una àmplia vinculació amb el Barça, club en el qual es va formar com a futbolista fins a arribar al primer equip, on va jugar un total de 97 partits i guanyant, per exemple, quatre Lligues i dues Copes del Rei. Després, va sortir cedit a l'Albecete abans de tornar al Barça i, posteriorment passar per clubs com València o Espanyol, on va estar quatre temporades.

El club blanc-i-blau també ha publicat un missatge de suport per a ell. "Ens ha deixat la filla del nostre exjugador Óscar Garcia Junyent. Des del RCD Espanyol volem transmetre el nostre més sentit condol als familiars i amics. Descansi en pau.", ha escrit l'entitat barcelonina. On també s'han acumulat els missatges han estat a la foto que el mateix Òscar ha pujat al seu compte d'Instagram.

Sempre havia mantingut en anonimat les seves tres filles

En ella, clubs com el Celta, on va estar entre 2019 i 2020 com a entrenador, li han transmès Les "nostres condolences de part de tota la família celtista; Més que mai tota la nostra #Afouteza ����". Abans del Celta havia passat, per exemple, pel Saint-Étienne francès, que s'han afegit als missatges escrivint que "L'AS Saint-Étienne i el Poble Verd us dirigeixen les seves més sinceres condolences, Oscar. 💚💫"

Òscar Garcia Junyent Barça Fc Barcelona / Foto: Horacio Seguí
Òscar Garcia Junyent, en la seva etapa com a jugador del FC Barcelona / Foto: Horacio Seguí

Óscar García, que sempre havia mantingut en l'anonimat a les seves tres filles, amb alguna excepció en una imatge per celebrar el Dia del Pare, ha volgut recordar i anunciar ell mateix la mort de la més gran de les tres. Actualment, no dirigia a cap equip, després de sortir fa tot just un mes del Stade de Reims francès, i pot centrar-se a ser al costat dels seus per reunir les forces necessàries per tornar a les banquetes i a gaudir del futbol.