El català Òscar García Junyent, entrenador de l'Olympiakos grec, ha renunciat al seu càrrec i serà substituït fins a final de temporada per Christos Kontis.

El tècnic ha decidit finalitzar la seva etapa al club després de la reacció del seu president, Evangelos Marinakis, que després dels mals resultats ha multat cada jugador amb 400.000 euros i ha prescindit de tota la plantilla per jugar amb el filial fins a final de temporada.

García Junyent va arribar a l'Olympiakos el gener de 2018 i va firmar un contracte fins al 2019. Durant el temps que va dirigir a l'equip grec, va patir algun episodi complicat i el 25 de febrer, abans de l'enfrontament davant el PAOK, va ser colpejat per un rotllo de paper de caixa enregistradora llançat des de la grada i va haver de ser hospitalitzat.

Després de renunciar a la banqueta de l'Olympiakos, el tècnic català ha escrit un missatge a la pàgina web oficial del club en el qual ha agraït al seu president l'oportunitat d'entrenar a Grècia. "Decideixo finalitzar la nostra cooperació per donar-li al club més temps per preparar la pròxima temporada", assegura pocs dies després de l'empat de l'Olympiakos davant el Levadiakos (1-1), que va col·locar el seu equip a tres punts del líder, l'AEK, amb un partit més.

"Vull agrair el president l'oportunitat d'entrenar el millor equip a Grècia. I a tots els treballadors, jugadors i aficionats de l'equip, per l'amor i el respecte que em van mostrar des del primer dia. Els desitjo èxit en la pròxima temporada", finalitza el comunicat difós pel club grec.