Per a ningú no és un secret que Ferland Mendy mai no ha acabat d'enamorar en el Reial Madrid. Malgrat que és titular habitual des de la seva arribada, la realitat és que tan sols juga perquè no hi ha cap altra alternativa fiable que pugui ocupar el seu lloc. Marcelo Vieira no va poder competir amb ell, ja que físicament no estava bé, i en el primer curs sense el brasiler, les coses han seguit exactament igual. El francès no té recanvi, i això explica la seva importància en els plans de Carlo Ancelotti.

Però 'Carletto' és el primer que demana desesperadament un reforç per a aquesta demarcació, en la qual Nacho Fernández i David Alaba també poden jugar, si bé ambdós ja han deixat clar que prefereixen actuar en l'eix de la rereguarda. Florentino Pérez té decidit acudir al mercat per firmar un lateral esquerrà de primer nivell, i té diversos noms al cap, com Fran García, la tornada procedent del Rayo Vallecano del qual es dona per fet.

Tanmateix, el president no es conforma només amb això, i també està treballant en la incorporació d'una altra estrella. Perquè sempre ha defensat que en el Santiago Bernabéu han de jugar els millors futbolistes del planeta, i per aquesta raó un dels seus objectius prioritaris per a l'estiu és Alphonso Davies. Sobren les explicacions a l'hora de parlar de l'astre del Bayern de Munic, i és evident el per què ha pensat en ell per fer fora Mendy.

Des que va aterrar a Europa, la progressió de l'internacional canadenc ha estat imparable. Tan sols va necessitar uns quants mesos per consolidar-se en un dels conjunts més poderosos del planeta, encara que per a això va haver de reconvertir-se i endarrerir la seva posició. Cal recordar que va arribar al Allianz Arena com a extrem, però ha estat al lloc de lateral on més ha brillat, doncs té molt més recorregut i pot demostrar el seu poder físic.

Les qualitats que atresora el crac de 22 anys, que encara té molt potencial, i una important experiència en l'elit, li fan ser un reforç realment il·lusionant.

El Madrid prepara 80 milions d'euros

Com és evident, els bavaresos no han pensat a desprendre's de Davies, i únicament una oferta irrefusable faria que canviessin d'opinió. Però no tenen cap obligació de traspassar-lo, ja que encara té un contracte vàlid fins a 2025. El Madrid haurà de fer una inversió important, i Florentino Pérez ja té preparats 80 milions d'euros.

Encara que també hauran de seduir a l'ex del Vancouver Whitecaps, que de moment no ha fet cap senyal que pensi a sortir de la Bundesliga.