Embolica que fa fort. Si no n'hi havia prou amb l'anunci de Messi i tot el que això comporta, ara és Luis Suárez qui posa més llenya al foc. L'encara davanter uruguaià del Barça, al qual Koeman recentment li va comunicar que no comptava amb ell de cara a la temporada que ve, ha explotat al seu Instagram.

Suárez ha publicat un missatge enigmàtic on es mostra furiós. "Hi ha gent parlant en el meu nom o dient coses de mi, quan fa anys que no hi tinc relació. Jo parlo quan he de parlar per mi mateix! #nototesveritat", ha exclamat.

Missatge Luis Suarez Instagram @luissuarez9

El missatge que Suárez ha publicat a Instagram / @luissuarez9

El possible destinatari, el seu germà Paolo

Tot i que no se sap pben bé a qui van dedicades aquestes paraules, tot apunta cap a una direcció. El seu germà Paolo, també futbolista, va publicar un missatge al seu Twitter personal on presagiava que l'explosió de Messi era l'inici d'alguna cosa més grossa. En aquell moment, les mirades van anar cap al seu germà Luis, que l'únic gest que havia fet va ser aplaudir el missatge de l'excapità blaugrana Carles Puyol.

Un dia després, el 9 del Barça ha agafat el mòbil i ha decidit publicar aquesta acusació. Luis Suárez, un cop més, demostra que no només té caràcter al camp i que no necessita intermediaris.