Un dels depredadors més ràpids del planeta, el tauró blanc, contra el nedador més gran de tots els temps, Michael Phelps. Un esdeveniment que mai s'ha vist abans i que enfrontarà una persona contra un tauró dins l'aigua. El repte, creat per la cadena nord-americana Discovery Channel, coincidirà en un dels programes de la cadena i dins 'La setmana del tauró'. El repte de Phelps es retransmetrà el proper 23 de juliol.

'Phelps vs Tauró: El gran or vs el gran blanc', es diu l'episodi en què Phelps serà el protagonista. El nadador nord-americà, de 31 anys, també conegut com el Tauró de Baltimore, tindrà el seu mejor repte. Els 39 rècords mundials i els 23 ors olímpics no tindran cap mena de repercussió en aquesta competició tan especial.

El mateix nedador va compartir el passat dia 11 de juny una imatge que mostrava la seva experiència a tocar dels taurons. Una immersió més de la seva llista a objectius abans de morir i que ara l'uniran amb un tauró blanc.

 

I was able to do something that I had always wanted to do. Be in a cage and dive with great White sharks !! #bucketlist

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

En principi no tindrà res a fer contra el tauró blanc. Phelps, amb un màxim de velocitat de 9,6 km/h, mentre que el tauró pot arribar als 40 km/h. El desafiament, que ha tingut lloc al Bimini Sharklab de les Bahamas, és l'últim repte d'un Phelps que es va retirar de la natació l'agost passat en concloure els Jocs Olímpics de Rio amb cinc noves medalles d'or i una de plata.