Leo Messi està fart. No aguanta més. L'argentí fa temps que es penedeix d'haver fitxat pel París Saint-Germain, però ara ha acceptat fer un pas endavant per intentar tornar al Barça. Messi sap que Joan Laporta també desitja la seva tornada, per tancar la ferida que es va obrir amb la seva sortida, mentre que Xavi Hernández donaria per bo poder tenir-lo a la plantilla, per aportar experiència a un equip ple de joves que necessiten un líder.

És per això que Leo Messi ja li ha demanat al seu pare que comenci a moure fils, malgrat que el representant de l'astre argentí, que va acabar enemistat amb Laporta, és el més reticent al moviment. Jorge Messi està molest amb el Barça, per la qual cosa demanar el retorn seria com admetre que la culpa havia estat de Leo, quan segons la seva opinió és al contrari.

jorge messi gtres

Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi / GTRES

El PSG farà tot el possible per evitar-ho

Un altre problema és el PSG, que a més que en aquests moments no posaria traves a una sortida de Messi, amb el qual hi ha un gran desencant, més difícil és que el deixessin tornar a Barça. El PSG va vendre el fitxatge de Messi com un èxit, la demostració que els grans jugadors prefereixen anar a París que als clubs històrics, per la qual cosa una sortida de l'argentí de retorn al seu antic club, juntament amb el fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid, seria un cop dur de digerir.

Al-Khelaïfi, doncs, és partidari que Messi vagi a un altre club, i a poder ser de fora d'Europa, o altrament forçarà que l'argentí es quedi una altra temporada, que molt possiblement serà l'última en l'elit. Després del Mundial, Messi té previst desplaçar-se als Estats Units, per jugar a l'Inter Miami de David Beckham, per la qual cosa el PSG ho té fàcil per assegurar-se a l'argentí fins aquell moment.

Laporta Pique Messi Busquets Barca FC Barcelona

Joan Laporta estaria encantat amb el retorn de Messi / FCB

Els Messi volen tornar a Barcelona

Messi, tanmateix, ja ha vist el que ha passat amb Dani Alves i ho intentarà. Sap que Xavi li obriria les portes i que Laporta podria acceptar el seu retorn per tenir un final en el Barça digne del millor de la història. En el passat, per exemple, Hristo Stòitxkov ja va fer un camí d'anada i tornada, en el Parma, i no va passar res. A l'estiu el Barça ja tindrà marge salarial i Leo Messi acceptaria sense problemes una rebaixa considerable de la seva fitxa.

A més, a Messi també li arriba la pressió de la seva dona, Antonela Roccuzzo, que no vol seguir a París. La família de Messi troba a faltar la seva vida a Castelldefels, on eren un més al veïnat, mentre que a París han de fugir dels focus, a més d'haver viscut ja una situació d'inseguretat quan van intentar robar al seu domicili.

 

Imatge principal: Leo Messi, en un partit del PSG d'aquesta temporada / EFE