Leo Messi no s'ha entrenat aquest divendres i avança les seves vacances. Així ho ha anunciat el Barça amb un breu comunicat en què informa que l'argentí té el permís de Ronald Koeman i no entrarà a la convocatòria per al partit contra l'Eibar d'aquest dissabte (18.00h).

Permís de Koeman

Els blaugrana, sense opcions al títol, s'han de desplaçar fins a Eibar per disputar l'última jornada de la Lliga. En qualsevol cas, els culers no es poden relaxar i és que podrien perdre la tercera plaça que dona accés directe a la Champions. El Sevilla és només a dos punts de diferència i si obtenen els tres punts i el Barça, perd, els catalans cauran fins a la quarta posició.

TUIT Barca Messi CAT

El Barça ha especificat que el descans de Messi és perquè descansi abans de la Copa Amèrica. "Leo Messi no s'ha entrenat aquest divendres amb permís del tècnic i no estarà a la convocatòria del partit contra l'Eibar d'aquest dissabte. D'aquesta manera, el crac argentí pot afrontar un petit descans abans de la Copa Amèrica, després d'una temporada en què ha estat un dels jugadors amb més minuts de la plantilla", assegura el comunicat.

Per tant, l'últim partit de Messi aquesta temporada va ser el de la derrota contra el Celta al Camp Nou (1-2). Podria haver estat l'últim dia que l'argentí disputés un duel amb el club de la seva vida i és que acaba contracte aquest 30 de juny. Es desconeix quina és la intenció del '10', però sembla que està més a prop l'opció de renovar, que la de marxar.

Va aixecar la Copa del Rei

El capità del Barça no marxa de la temporada en blanc sinó que va poder aixecar la Copa del Rei. Els culers somiaven amb el doblet, però quan ho tenien tot de cara, van fallar a la Lliga i van deixar escapar-la. El president Joan Laporta pretén fer tota una revolució per tornar a fer un equip guanyador i la seva màxima prioritat és la de renovar Messi.

Rey Felipe VI Messi Copa EFE

Messi rep la Copa del Rei / EFE

El crac blaugrana ha disputat 47 partits aquesta campanya, dels quals 35 de Lliga, sis de Champions, cinc de Copa i un de Supercopa. Messi ha marcat 38 gols sumant totes les competicions i, en concret, 30 són a la Lliga, el que significa que té pràcticament assegurat el seu vuitè Pitxitxi. El segon en aquesta classificació individual és Gerard Moreno, amb 23 gols.

Aquesta temporada ha estat històrica per a Messi. Després del famós burofax, l'argentí es va quedar i ha aconseguit més rècords. S'ha convertit en el jugador de la història del Barça amb més partits jugats (778) i va deixar enrere el registre golejador de Pelé amb un mateix club i acumula 672 gols com a blaugrana.

Imatge principal: Messi durant un partit amb el Barça / EFE