Leo Messi té seriosos dubtes amb la seva continuïtat en el Paris Saint-Germain. No és cap secret que no acaba de ser feliç a França, i que tant ell com la seva família troben molt a faltar la seva vida a Barcelona. Sens dubte, el seu descontentament es reflecteix sobre el terreny de joc, on ha estat molt lluny de la seva millor versió, i ha tingut unes xifres molt lluny de les que tenia a La Liga Santander. Fins i tot s'ha arribat a parlar de la seva tornada al Barça.

Però Nasser Al-Khelaïfi ja ha advertit l'astre argentí i el seu pare, per avisar-lo que no es plantegen la seva venda. Té contracte fins a 2023, és a dir, per una altra temporada més, i li han deixat molt clar que l'haurà de complir. Una postura inflexible, i que el davanter de 34 anys ha hagut d'acceptar, ja que no li ha quedat més remei. Això si, també ha advertit que, en cas que no es compleixin certes condicions, pressionarà i forçarà per canviar d'aires. Fins i tot, es pot declarar en rebel·lia.

I és que ha amenaçat de deixar el Parc dels Prínceps, només 12 mesos després d'aterrar, en cas que no s'oblidin per complet de Cristiano Ronaldo. Com ja s'ha comentat en múltiples ocasions, l'astre portuguès desitja sortir del Manchester United, doncs s'ha trobat amb un projecte esportiu en ruïnes, i s'especula amb la seva arribada al campió de la Ligue 1. Una idea que el sedueix bastant, i que veu amb molt bons ulls.

El PSG va intentar reclutar a l'ex de Juventus de Torí, Reial Madrid i Sporting de Portugal en el passat, sempre sense èxit. Ara, tenen una oportunitat irrepetible, ja que podrien fer-ho a canvi d'una compensació econòmica ridícula, inferior als 20 milions d'euros. D'aquesta manera, es podria convertir en el successor de Kylian Mbappé, que continuen intentant renovar, si bé cada dia que passa està més a prop d'anar-se'n que de quedar-se.

Cristiano Ronaldo Manchester United Europa Press
Cristiano Ronaldo/ Europa Press

La possibilitat de reunir Messi i CR7 al mateix equip sedueix enormement Al-Khelaïfi, i seria un somni complert. Però no li quedarà més remei que escollir entre un dels dos.

Messi es nega a compartir vestuari amb Ronaldo

I segons informen, Ronaldo no tindria problema en ser company de Leo, que ha estat el seu gran enemic en la baralla pels trofeus individuals, però amb el qual sempre ha mantingut una bona relació personal.

Tanmateix, és Messi qui es nega a compartir vestuari amb Cristiano, doncs creu que no són compatibles, i no vol compartir el protagonisme amb ningú.

I molt menys, amb ell.