Leo Messi tornant al Barça? Tot és possible en aquest estiu de bojos i en el qual Joan Laporta està fent una autèntica exhibició amb els fitxatges i sabent que econòmicament el club blaugrana no està per tirar coets. Però Xavi Hernández té més peticions i sembla que podrien fer-se realitat en el proper any.

Xavi vol el retorn de Messi al Barça

No és un somni impossible el fitxatge de Messi. Segons informa l'Sport, Xavi ha demanat a Laporta que recuperi el futbolista argentí quan acabi el contracte amb el PSG. És a dir, estem parlant del retorn de Messi de cara al 2023, quan hagi acabat l'actual temporada.

leo messi saint etienne aimen moueffek psg efe
Leo Messi jugant amb el PSG / Foto: EFE

Xavi Hernández sap que Messi podrà aportar molt al Barça i que l'excel·lent relació que mantenen tant l'entrenador culer com l'exestrella blaugrana també ajudarà. A més, també serviria per arreglar la complicada relació entre Laporta i els Messi, molt i molt distant després de prescindir del futbolista argentí quan tot apuntava que acabaria renovant amb el Barça.

La idea de Xavi, tot i que l'argentí ja tindria 36 anys, seria que Messi fos el líder de l'equip culer. Sobretot pels seus coneixements i experiència, ja que va ser el líder que va marcar l'època daurada del Barça. Seria un fitxatge pensant en la retirada de l'argentí i una manera d'acomiadar-se d'ell de la millor manera possible. Per tant, segurament no hi hauria somni nord-americà per a Messi.

Xavi Hernández Leo Messi EuropaPress
Xavi Hernández entregant un premi a Leo Messi / Foto: EuropaPress

La primera demanda de Messi per tornar al Barça

Però aquesta idea de Xavi de recuperar Messi és factible per una banda, però impossible per una altra. Està pràcticament descartat que l'argentí torni al Camp Nou amb la samarreta blaugrana aquest estiu. I de cara a la temporada vinent ja és més possible, però Messi té una condició important que el Barça ha de complir sí o sí.

El futbolista argentí imposaria que no coincidís amb Gerard Piqué, ja que no han acabat amb la millor amistat després de la sortida de l'argentí del Barça per la porta del darrere. La relació està totalment trencada i els Messi acusen Piqué de trair-lo ara fa un any i de ser un dels principals responsables del seu adeu.

Pique Messi Jordi Alba entrenament Barca FC Barcelona
Gerard Piqué i Leo Messi parlant durant un entrenament del Barça / Foto: FC Barcelona

Però per tornar a veure una possibilitat real que Messi torni al Barça encara fa falta esperar uns quants mesos. Ara mateix és una idea remota i un plantejament que es mira de reüll. Però Joan Laporta ja sap quines són les intencions de Xavi Hernández i també el que comença a demanar Leo Messi.