Fa anys que circula el rumor entre bastidors que la relació entre Leo Messi i Gerard Piqué no és bona. Ambdós futbolistes, que van formar part juntament amb Cesc Fábregas i Víctor Vázquez del millor cadet del Barça de tots els temps, tenien una relació purament professional, però en el fons hi havia unes picabaralles que mai no van ser resoltes. Messi l'incomodava el caràcter de Piqué, mentre que el central, capaç de ser respectat per tot el vestidor, detestava no poder guanyar-se la confiança del 10 argentí.

Els mateixos rumors apuntaven que tampoc no hi havia una bona relació entre les parelles d'ambdues famílies, Antonela Roccuzzo i Shakira, el que encara va empitjorar més la convivència d'ambdues llegendes del Barça. De fet, va ser molt comentat el sopar de comiat que va celebrar Messi a la seva casa, quan es va anunciar que deixava el Barça, una trobada a la qual van anar futbolistes com Jordi Alba, Sergio Busquets o Agüero, però a la qual Piqué no va ser convidat.

Messi Piqué Entrenament FCB
Leo Messi i Gerard Piqué, en un entrenament del Barça / FCB

Dur atac contra Piqué de l'entorn de Messi

I ara tot ha saltat pels aires amb unes dures declaracions d'Alfonso Aguilera Rosique, un amic íntim de la família Messi, que ha contestat amb duresa a Gerard Piqué. El central català ha confessat en una entrevista com va viure la traumàtica sortida de Messi. "Vaig plorar quan Messi se'n va anar del Barça", ha afirmat Piqué. "La marxa de Messi és semblant a la meva quan tenia 17 anys. És dur sortir del Barcelona. Però hi ha situacions en les quals cal prendre una decisió. Messi ara està jugant en un altre gran equip i allà guanyarà títols", ha afegit. La resposta de Rosique ha estat tan fulgurant com dura. "Gerard Piqué, ets tan fals i pavero que no només vas plorar, sinó que li vas dir al mediocre de Joan Laporta que, si volia construir un equip guanyador, havia de vendre a Leo Messi".

I l'amic dels Messi no acaba aquí, ja que afegeix una altra frase duríssima en contra del central català. "Aquest mateix Messi que et va rescatar del Saragossa quan ningú no el volia per rancorós, envejós i mal company," afegeix, fent referència al moment en què Gerard Piqué va fitxar pel Barça, l'estiu del 2008, per iniciar juntament amb Messi el millor projecte de la història del club.

Les xarxes socials, dividides

Com era previsible, ni Leo Messi ni Gerard Piqué no s'han pronunciat sobre això, mentre que el missatge no ha tardat a viralitzar-se per les xarxes socials, ja que les acusacions en contra del central són duríssimes. Òbviament, en un futur Piqué serà qüestionat sobre aquest assumpte, pel que sembla que el serial no ha fet més que començar.

Les declaracions han estat tota una bomba, amb aficionats postulant-se a favor de l'un i de l'altre. "No li faltava raó al bo de Piqué. Si haguessin venut Messi al PSG, quan els oferia una milionada increïble, s'haurien estalviat tants problemes econòmics i potser haurien muntat un bon equip", afirma un usuari de Twitter. "Piqué és una basurilla. Tu pots pensar que Messi no hauria de renovar, però és el teu col·lega i vas per l'esquena a dir-li al teu cap que li faci fora..", comenta un altre.

 

Imatge principal: Piqué i Messi, celebrant un gol amb el Barça / EFE