És una possibilitat que cada vegada agafa més força. Leo Messi i Pep Guardiola es podrien retrobar en el futbol, però no al Barça sinó al Manchester City. El crac argentí es veu més fora que dins del conjunt blaugrana i això ha posat en alerta els grans clubs d'Europa.

El City treu la calculadora

Després de la reunió que van mantenir Messi i Koeman dijous i després de saber que l'holandès vol prescindir del seu millor soci dins i fora del camp, Luis Suárez, el 10 està valorant quines són les millors opcions per a la seva carrera.

leo messi trist barça bayern EFE

Leo Messi es veu més fora que dins del Barça

Per si de cas, el City està estudiant la viabilitat de fer front a la incorporació de Leo Messi sense trencar el fair play financer, segons ha informat ESPN. De diners no van malament al conjunt de Manchester, però la UEFA va estipular fa temps unes normes econòmiques per impedir els fitxatges astronòmics.

Si Messi decideix deixar el Camp Nou, el Manchester City seria una de les destinacions amb més projecció. Ara mateix, si el Barça no vol negociar la sortida de l'argentí, és pràcticament impossible que aterri a l'Etihad.

Clàusula de 700 milions

Recordem que Messi té una clàusula de rescissió de 700 milions d'euros, però el City vol acordar amb el Barça un preu raonable per incorporar Messi. El club de Manchester fa temps que somia a fitxar la Pulga i ara més que mai s'hi sumen més possibilitats.

guardiola eliminat EFE

Guardiola, atent a la decisió de Messi

Guardiola no ha estat capaç de guanyar la Champions lluny del Camp Nou i l'última vegada va ser amb Messi com el líder del seu projecte.