Leo Messi continua parlant amb Joan Laporta per intentar tancar un acord, i poder tornar al Barça. Una opció que és sobre la taula per a l'astre del Paris Saint-Germain, tot i que encara no ha pres una decisió. De moment, l'únic que té clar és que no acceptarà l'oferta d'ampliació que li presenta Nasser Al-Khelaïfi, així que farà les maletes el juny, amb la carta de llibertat sota el braç. I tampoc no marxarà a l'Aràbia Saudita.

Per molts diners que li ofereixin, no vol mudar-se a Àsia, i tant ell com la seva família prioritzen la possibilitat de tornar a residir a Espanya, on van ser molt feliços. Evidentment, a La Liga Santander només jugaria en el Camp Nou, i Mateu Alemany està intentant aconseguir els diners necessaris per poder pagar el sou que exigiria l'internacional argentí. Però no només demanarà molts diners, també exigirà un projecte ambiciós, i un paper crucial en els esquemes de Xavi Hernández. A més, ha ordenat la continuïtat de dos antics companys amb els quals vol tornar a retrobar-se, sent Jordi Alba el primer d'ells.

Al campió del Mundial de Qatar li han arribat múltiples notícies, que assenyalaven que el lateral esquerrà no seguiria cap altre curs més. Era un dels elegits per fer les maletes i provar de rebaixar la massa salarial, una cosa que ja van intentar fer l'estiu passat, quan van acceptar una oferta de cessió de l'Inter de Milà. Però el set vegades guanyador de la Pilota d'Or ha deixat molt clar que només tornarà si el '18' segueix a la plantilla.

Junts van formar una connexió letal tant dins com fora dels terrenys de joc, i que desitja reviure. Així mateix, també vol que Sergio Busquets es quedi. Ambdós han estat els únics futbolistes del Barça que han mantingut el contacte amb Messi des que va marxar al Parc dels Prínceps, i han estat vistos junts en més d'una ocasió. En el cas del capità culer, el seu vincle expira en qüestió d'unes quantes setmanes, i les converses no havien avançat gens.

Tanmateix, Laporta i Alemany poden acabar fent un esforç per convèncer el centrecampista de 34 anys, que seria un dels arguments que utilitzarien per seduir Leo. Si el de Badia del Vallés o Jordi Alba acaben fent les maletes, l'estrella del PSG ja ha avisat que no firmarà, i es decantarà per traslladar-se als Estats Units o per tornar a la seva Argentina natal.