Com si encara fossin companys en el Barça, Leo Messi i Gerard Piqué han estat en boca de tots durant l'última setmana. Tot arran d'unes declaracions de l'excentral en una entrevista a RAC1 que han fet mal en el Reial Madrid. "Quan nosaltres guanyem, som recordats per sempre, quan guanyen ells, és una més. L'última va ser un miracle perquè van ser inferiors en cada eliminatòria i no la recordarà ningú."

Les paraules del català van tenir tal transcendència que fins i tot li van preguntar a Carlo Ancelotti, tècnic del conjunt blanc, a la roda de premsa posterior al partit de Champions League contra el Braga. "Piqué viu al seu món, que no és el del madridisme, no hi ha un madridista que pugui oblidar la número 14. És una Champions que es recordarà per tota la vida", va afirmar l'entrenador italià.

gerard enganxada rac1
Gerard Piqué durant l'entrevista en RAC1 / Foto: RAC1

Messi "defensa" el Madrid

Tan sols un parell de dies després, gairebé com si fos una resposta directa al president de la Kings League, Adidas va publicar una entrevista entre Zinedine Zidane i Leo Messi en el qual l'astre argentí defensava el Madrid. "Recordo l'època del Madrid, dels 'Galàctics', de la Copa d'Europa que van guanyar, que tenien un equipàs..."

La Champions a la qual es referia el davanter de l'Inter Miami és la Novena. Aquella va ser l'única Copa d'Europa que va guanyar Zidane, amb la recordada volea que va servir per guanyar la final contra el Bayer Leverkusen a Glasgow. "Que bé que jugava aquest equip, els jugadors que tenia... Però bé, ell sempre va ser diferent... Elegant, art, màgia... tenia tot", van ser els qualificatius de Messi per a l'exfutbolista. Unes paraules que sorprenen més tenint en compte que van ser rivals quan el francès era entrenador del Madrid.

Zinedine Zidane / Foto: Europa Press
Zinedine Zidane quan era entrenador del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Una xerrada entre dues llegendes

Més enllà dels elogis de Messi al que ha estat el seu màxim rival com a blaugrana, la xerrada entre l'argentí i Zidane ha resultat molt interessant per als aficionats al futbol. Poques vegades es té l'oportunitat de veure a dues llegendes del futbol, que a més han jugat en clubs antagònics, parlar tan distesament sobre les seves carreres i repartint-se elogis.

De fet, el francès també ha estat aplaudit pels culers per les declaracions que feia sobre l'exjugador del Barça. "Leo és un exemple per a tothom, la seva vida és família i futbol. Pensar que pot fer el que fa al camp fa somiar la gent. Quan ell està al camp, els altres tenen confiança. Abans de rebre la pilota ja sap el que farà", han estat els elogis que Zidane ha dedicat a l'actual Pilota d'Or.