Una victòria molt celebrada. L'Argentina va derrotar aquest dimarts Bolívia per 1-2 gràcies als gols de Lautaro i Correa, però una de les imatges s'ha produït un cop l'àrbitre ha xiulat el final del partit i Leo Messi és un dels protagonistes de l'incident.

L'Argentina-Bolívia es va disputar a La Paz, un dels estadis més complicats de jugar a futbol pels seus més de 3.500 metres d'altitud sobre el nivell del mar, en el segon compromís de les eliminatòries del Mundial de Qatar 2022.

El davanter de Bolívia Marcelo Martins va provocar Messi i li va recordar que el 2009 es va emportar una derrota per 6-1: "Boludo", "se comieron seis". I el preparador físic bolivià, Lucas Nava, també va fer mala sang amb el crac blaugrana.

El '10' va treure el seu caràcter i va respondre amb un: "La concha de tu madre, pelado. ¿Qué te pasa, pelado? ¿Por qué haces quilombo, boludo? No tenés que venir a joderme".

Leo Messi Argentina Bolivia EFE

Messi durant el partit contra Bolívia / EFE

L'àrbitre va haver d'actuar i va posar pau de per mig perquè l'incident no anés a més.

El triomf va ser molt important per a Messi i així es va demostrar a les xarxes socials. L'argentí va fer un post a Instagram en què celebrava haver derrotat Bolívia.

"Gran triomf en l'altura, on sempre costa més. Encara queda moltíssim, les eliminatòries acaben de començar i ens alegra molt haver aconseguit aquests dos triomfs", ha escrit Messi.