Leo Messi ha concedit una entrevista al diari Sport i ha repassat l'actualitat del Barça. Les declaracions de Joan Laporta, la seva sortida de Barcelona, la vida a París i com veu el club blaugrana han estat algunes de les preguntes clau i l'argentí ha respost amb sinceritat.

Jugar gratis?

Messi va haver de marxar del club de la seva vida per motius econòmics, va dir el president Laporta. Després van sorgir veus crítiques, com la de Javier Tebas, dient que això no era així. El màxim mandatari culer va comentar que va tenir l'esperança que Messi jugués gratis al Barça i aquestes paraules li van molestar.

Laporta Pique Messi Busquets Barca FC Barcelona

Laporta i Messi / FCB

"Vaig fer tot el possible per quedar-me, mai en cap moment se'm va demanar que jugués gratis. Se'm va demanar que em rebaixés el sou un 50% i ho vaig fer sense cap problema. Estàvem a disposició d'ajudar al club. Les ganes i el desig meu i de la meva família era de quedar-nos a Barcelona", ha comentat.

Laporta "no va assumir les seves conseqüències"

I ha explicat: "Ningú em va demanar jugar gratis, però al mateix temps em sembla que està fora de lloc les paraules que va dir el president. Em van doldre perquè crec que no té necessitat de dir això, és com treure't la pilota de sobre i no assumir les seves conseqüències, ni fer-te càrrec de les coses. Això fa pensar a la gent o genera una mena de dubtes que crec que no m'ho mereixo".

Messi despedida barça EFE

Messi marxant trist i plorant / EFE

Messi ha manifestat que no ha tornat a parlar amb Laporta des del dia del seu comiat i això evidencia la gran distància entre els dos que existeix. D'altra banda, l'argentí ha mostrat el seu amor pel Barça i ha planificat una tornada a Barcelona i també al club de la seva vida.

"No sé si quan acabi el meu contracte amb el PSG. El que està gairebé confirmat, i segur, és que tornarem a viure a Barcelona i que la nostra vida serà allà. És el que vol la meva dona i el que vull jo. No sé si quan acabi el meu contracte amb el París, però a viure tornarem a Barcelona", ha destacat.

"M'encantaria ser secretari tècnic"

I l'argentí s'ha posat a disposició del club: "Sempre he dit que m'encantaria poder ajudar el club en el que pugui ser útil i pugui sumar i ajudar que el club estigui bé. M'encantaria ser secretari tècnic en algun moment. No sé si serà a Barcelona, o no. O si serà d'una altra manera. Si hi ha la possibilitat, m'agradaria aportar el que pugui perquè és el club que estimo i m'encantaria que segueixi estant bé, que segueixi creixent i que segueixi sent un dels millors del món".

Messi pit escut Barca senyera Atletic EFE

Messi es toca l'escut del Barça / EFE

El Barça no passa pels seus millors dies, s'ha acomiadat Ronald Koeman i Xavi Hernández és molt a prop de tornar. No obstant això, Messi creu que tenen una "gran plantilla i que juguen molt bé". "Els veig cada vegada que puc. Han aparegut nois importants i molt bons com és el cas de Gavi. A nivell d'equip estan bé. Amb la tornada del Kun i Demélé, si torna bé, serà una gran ajuda per a l'equip. Sempre estarà allà perquè és un dels millors del món. Sempre lluitaran per la lliga i pels objectius encara que després es pugui donar o no".

 

Imatge principal: Messi, el dia del seu comiat / EFE