Leo Messi ha trencat el seu silenci cinc mesos més tard. Després d'aquella entrevista a finals d'any amb Jordi Évole, el crac argentí ha reaparegut per conversar amb el diari Olé. Tota la seva carrera, el títol de la Copa del Rei i l'actualitat futbolística.

"L'última Copa va ser especial"

"Sempre que competeixo, ho faig per guanyar i aconseguir tots els objectius. Aconseguir títols. La veritat és que l'última Copa del Rei va ser especial pel moment que estàvem també, el club venia d'un parell d'anys on no ho estàvem passant bé per diferents resultats i títols. És un vestidor molt jove, amb molta gent i gent nova, i aquesta Copa del Rei per al vestidor va ser un punt d'inflexió molt important. I més enllà d'això, m'agrada guanyar i aconseguir títols", ha confessat. 

Rey Felipe VI Messi Copa EFE

Messi amb la Copa del Rei / EFE

Incògnita del futur

La gran incògnita és saber si renovarà o acabarà marxant. El seu contracte s'acaba aquest 30 de juny i, de moment, res de res. En aquesta entrevista no ha especificat aquest tema i Messi ja ha explicat en més d'una ocasió que prioritza un projecte esportiu als diners. Ronald Koeman li ha avançat les seves vacances per poder descansar per a la Copa Amèrica i el seu últim partit com a culer va ser al Camp Nou contra el Celta.

Més enllà de l'actualitat, l'entrevista també ha servit per repassar tota la vida de Messi. "Amb quatre o cinc anys jo ja caminava amb la pilota. Tinc germans més grans, cosins més grans i sempre, sempre ens ajuntàvem a jugar amb ells. Als quatre anys ja començava a jugar al club i al carrer tot el temps", ha narrat.

La decisió de venir al Barça va ser difícil, però ràpida. "La veritat que prendre aquella decisió va ser difícil, però alhora va ser ràpida. No ho vaig dubtar, sense pensar. Va ser dur perquè quan vaig arribar no podia jugar per un tema de papers, després vaig començar i em vaig lesionar. Vaig estar gairebé un any sense poder competir".

El seu penediment

El capità del Barça té una col·lecció de samarretes de tots els companys amb els quals ha compartit vestidor o contra els quals s'ha enfrontat. Se'n penedeix d'algun moment? "Em penedeixo de no haver demanat samarretes abans a jugadors que m'he enfrontat quan era un noi. Com la de Ronaldo (el brasiler), la de Roberto Carlos, jugadors amb els quals em vaig enfrontar i avui dic que m'hauria agradat tenir aquella samarreta", ha manifestat.

Messi ha explicat que li "agrada mirar diferents lligues". "Ho miro com a aficionat més que estudiant-ho. Quan estic mirant un partit no em poso a analitzar sinó a gaudir més de l'esport". No obstant això, "m'agrada estudiar els rivals, com pressionar, on puc fer mal, més enllà que tenim entrenadors o la nostra gent, però m'agrada observar-ho també i veure".

 

Imatge principal: Messi durant un partit amb el Barça / EFE