Mercedes ha estat, des del darrer 1 de febrer en què es va fer oficial el fitxatge de Lewis Hamilton per Ferrari, la vacant més atractiva de la graella. Evidentment, quan arran del cas Horner es va obrir la possibilitat de fitxar per Red Bull, passava a ser l'alternativa de l'escuderia austríaca la més suculenta, però l'equip de les begudes energètiques ha confirmat el seu tàndem de cara a la temporada que ve amb la renovació de Checo Pérez.

Per aquesta raó, el seient que deixarà orfe Hamilton és ara com ara la millor alternativa per un pilot com Carlos Sainz que, després de la firma de l'heptacampió britànic, es queda penjat de cara a la pròxima temporada. A més a més, en vista de les prestacions dels Mercedes al Canadà, sembla que les fletxes platejades estan de tornada i això no fa altra cosa que refermar que el seu seient per a 2025 és una gran opció. No obstant això, el gran impediment per a tots els pilots que aspiren a un contracte amb Mercedes té nom i cognoms i 17 anys. El jove pilot de l'acadèmia Mercedes, Andrea Kimi Antonelli, està cridat a ser una icona de la F1 i ja rep el sobrenom de 'el nou Verstappen'.

Andrea Kimi Antonelli en el GP de Baréin de Fórmula 2 / Foto: Europa Press
Andrea Kimi Antonelli, durant el GP de Bahrain de Fórmula 2 / Foto: Europa Press

Toto Wolff seria més partidari d'apostar per Kimi Antonelli que per Carlos Sainz

De fet, aquesta comparativa és la que té Toto Wolff preocupat de cara al futur. Kimi Antonelli és molt jove i és pràcticament segur que un salt per a ell a la Fórmula 1 sigui precipitat a hores d'ara. No obstant això, en el seu dia amb Verstappen, Mercedes va ser pacient i va acabar sent Helmut Marko qui se'l va endur de l'acadèmia i li va oferir un contracte a la F1 amb l'equip Toro Rosso.

El Team Principal de Mercedes no tindria pressa si no existís un precedent tan dramàtic per a la seva escuderia com ho és el de Verstappen, però ni tan sols s'està pensant ja a enviar-lo a Williams durant una temporada. La de vestir-lo amb la granota blava de cara a 2025 és una alternativa que es va plantejar, però les recents informacions informen que Mercedes apostaria per ell ja directament al primer equip.

Andrea Kimi Antonelli Toto Wolff / Foto: Europa Press
Andrea Kimi Antonelli, parlant amb Toto Wolff abans del GP de Mònaco de Fórmula 2 / Foto: Europa Press

De fet, s'adverteix que Toto Wolff seria més partidari d'apostar per Kimi Antonelli que per Carlos Sainz. Per aquesta raó han sorgit tants rumors del pilot madrileny a Williams de cara a la pròxima temporada. L'actual seient que ocupa Logan Sargeant tenia tots els números d'acabar per un dels dos grans contendents al seient de Mercedes, però en les darreres setmanes sembla que serà Sainz qui l'ocupi i no pas Antonelli.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!