El primer split de la Kings League ja està arribant al seu final. El pròxim diumenge se celebrarà la darrera jornada de la fase regular i el pròxim divendres, quan es jugaran els quarts de final, començarà un play-off entre els vuit primers classificats, que s'acabarà el diumenge, quan el Camp Nou presenciarà la gran final, que dictaminarà el primer campió de la història de la Kings League. 

El xou de la Kings League continuarà després del primer split

Ara bé, després d'aquestes finals, la Kings League no s'acabarà, ja que començarà un mes d'abril que estarà marcat per al mercat de fitxatges, que servirà per confeccionar els equips de cara a la segona temporada de la competició creada per Gerard Piqué. I com tot el que succeeix a la Kings League, aquest tindrà moments plens de polèmica, puix que la competició ha ideat un sistema que propiciarà molts moviments. Perquè cada equip tindrà 100 milions virtuals de pressupost i 300 de clàusules. 

Però que significa això? Molt fàcil. Cada equip podrà protegir els seus futbolistes amb aquests 300 milions, mentre que els altres presidents podran 'robar' els jugadors rivals pagant aquestes clàusules, amb els 100 milions esmentats anteriorment. A més, cal destacar que cada jugador haurà de tenir, de manera obligatòria, clàusula, que haurà de ser de com a mínim un milió d'euros. Això propiciarà que els millors jugadors de cada equip no siguin inaccessibles i que hi hagi molts traspassos sonats. 

Un Chup Chup amb la mirada posada en el mercat de fitxatges

Per aquest motiu, el Chup Chup previ a la darrera jornada de la Kings League ha estat marcat per la polèmica que sempre genera el mercat de fitxatges. Els presidents han començat a fer especulacions i ja han sortit diversos noms, com els d'Edgar Álvaro, jugador de Los Troncos, o el de Jacobo Fernández, del conjunt d'Adri Contreras. Com és normal, tots els presidents voldran tenir els millors jugadors i les lluites de mercat seran trepidants

Ibai Llanos enseñando una bufanda de Porcinos / Foto: Kings League
Ibai Llanos amb la bufanda del seu equip, Porcinos FC / Foto: Kings League

Així i tot, hi ha un jugador que Ibai Llanos no podrà tenir per normativa. Es tracta de Fran Herández, jugador d'Aniquiladores que ha revolucionat l'equip de Juan Guarnizo des de la seva arribada. El president de Porcinos va afirmar que el volia a tot preu i que faria el que calgués per fitxar-lo. Però Fran és un jugador número 12, és a dir que no ha participat en el draft, i aquests queden exclosos del mercat de fitxatges. Per aquest motiu, Ibai Llanos no podrà portar al seu equip el que per l'audiència és el jugador més diferencial de la lliga.