La FIFA ha adjudicat aquest divendres a Mediapro els drets per retransmetre a Espanya el Mundial de futbol de 2022, que es disputarà a Qatar, per primera vegada en la història durant els mesos d'hivern, del 21 de novembre al 18 de desembre. Segons ha explicat el grup de comunicació, aquest calendari, que coincidirà amb una parada generalitzada de les lligues nacionals, "assegurarà "més seguiment i impacte televisiu".

Mediapro, a més, també ha anunciat que crearà un canal a Espanya "amb una programació 24 hores durant els set dies de la setmana dedicada al mundial", que a més de l'emissió dels partits, "oferirà una programació versàtil amb programes d'anàlisis i actualitat, entrevistes, entrenaments i rodes de premsa o partits històrics".

A més, l'acord inclou l'adquisició dels drets per a la Copa Mundial Femenina 2019, que tindrà lloc entre juny i juliol a França. Altres competicions que el grup audiovisual ha adquirit són el Mundial FIFA Sub'20 de Polònia (maig-juny 2019) o el Mundial FIFA Sub'17 del Perú (octubre 2019).