La bola de neu en el cas Ousmane Dembélé cada dia va fent-se més gran i més incontrolable. Malgrat tots els intents del Barça per renovar-lo, el francès continua sense fer-ho i a cada minut que passa està més a prop d'anar-se'n del club. La sensació generalitzada al Camp Nou és que és molt difícil que acabi quedant-se, encara que seria una benedicció per a Xavi Hernández, que el veu com un futbolista capital.

O renovació o venda ara mateix

Però Joan Laporta s'està començant a desesperar i vol acabar amb el tema com abans millor. Està convençut que l'exjugador del Borussia Dortmund està tensant la corda per anar-se'n gratis a final de temporada, quan acaba la seva vinculació amb el FC Barcelona. Això li permetria fitxar lliure per qualsevol club i cobrar també una suculenta prima de fitxatge a més, de directament, perjudicar el Barça perquè no ingressarien ni un sol euro per ell.

Dembele Joan Laporta Barca FC Barcelona

Laporta saluda Dembélé a l'entrenament previ al Clàssic de la Supercopa / FC Barcelona

I és just el que vol evitar tant sí com no el president barcelonista. Un cop es dona pràcticament per fet que Dembélé no es quedarà al Barça, Laporta aposta per intentar vendre'l durant aquest mateix mes per intentar treure una mica de profit i alliberar també la seva alta fitxa. El Mosquito continua sent partidari del contrari, però hi ha un club amb el qual faria una excepció, el PSG.

Dembélé vol anar a París, i si es donés l'oportunitat de fer-ho ara mateix podria fins i tot estar disposat a renunciar a part de la prima de fitxatge íntegra que cobraria al juny, però qui ha dit que no a aquest moviment és l'altra part implicada, la parisenca. El seu entrenador, Mauricio Pochettino, encara que té complicat seguir la pròxima temporada, encara pren decisions d'aquest tipus i considera que Dembélé no és necessari.

Pochettino no vol Dembélé, de moment

O almenys, no ara. Perquè fins que es demostri el contrari, Kylian Mbappé continua sent futbolista del PSG, com a mínim, fins que acabi la present temporada, i el club continua fent esforços perquè renovi, per molt complicat que sembli. Dembélé només tindria encaix en els esquemes del PSG si se n'anés el seu compatriota Mbappé, però això no passarà al gener i Pochettino aposta per no tocar res.

Pochettino PSG EuropaPress

Pochettino li tanca la porta a Dembélé / Europa Press

La plantilla dels parisencs està sobrecarregada i en aquesta finestra hivernal preocupen molt més les sortides que les entrades. El primer en marxar ha estat Rafinha, que jugarà cedit a la Reial Societat, però continuen buscant nou equip per a jugadors com Kurzawa o Icardi, molt en dubte, pel que un possible fitxatge de Dembélé al gener no és, ni de bon tros, prioritari.