El Barça li ha dit prou a Ousmane Dembélé. O renova o afirma clarament que no ho farà, però aquesta mateixa setmana el cas s'ha de resoldre definitivament, per bé o per malament. I és que en el club estan farts del jugador i, sobretot, de Moussa Sissoko, el seu representant, que s'està acostumant a embolicar la troca amb respostes imprecises. L'agent de Dembélé, que maneja diverses ofertes importants, està demanant unes quantitats desorbitades, malgrat saber que el Barça no les pot assumir, mentre el jugador continua dient en privat que la seva intenció és la de continuar al Camp Nou.

I és que l'última petició de Dembélé ha acabat per atipar Joan Laporta, que està molt decebut amb el jugador. L'extrem li va assegurar al president, així com al Xavi Hernández, que volia seguir i que entenia la situació del club, per la qual cosa és incomprensible que ara demana un contracte que obligaria el Barça a posar a sobre de la taula 80 milions d'euros entre contracte i prima de renovació.

dembele luis milla granada fcbarcelona efe

Ousmane Dembélé, en el Granada-Barça / EFE

Dembélé està jugant amb el Barça

"Esperem i desitgem que aquesta renovació que tant desitgem de Dembélé, que el míster la vol i la volem tots, es produeixi com més aviat millor", va afirmar Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Barça, després del partit de Granada. El club blaugrana, doncs, ha deixat clar que compta amb Dembélé, que s'ha guanyat la renovació després d'una etapa marcada per les lesions. El que el club no pensa fer és hipotecar el seu futur per aconseguir la continuïtat del jugador, que hauria d'estar més agraït al Barça.

I és que Dembélé ha estat pràcticament més temps lesionat que disponible, a més de protagonitzar alguns estirabots, arribant tard a diversos entrenaments i protagonitzant moments realment hilarants. El Barça entén que forma part de la seva manera de ser, però per on no passarà és per unes exigències incomprensibles.

Dembele Laporta Barca FC Barcelona

Dembélé i Laporta, abans d'un entrenament / FC Barcelona

Si no renova, el Barça el vol traspassar ja

Si Dembélé, com sembla, acaba per renunciar a la renovació, el Barça farà tot el possible per traspassar-lo aquest mateix hivern. Eliminat de la Champions i amb la Lliga impossible, el club entén que sense el jugador francès pot lluitar sense problemes per la quarta posició, i més després del fitxatge de Ferran Torres.

El Barça, a més, farà un altre fitxatge per a la davantera si Dembélé marxa, ja que la seva sortida, a més de deixar alguns euros a la caixa, reduirà encara més la massa salarial, facilitant la incorporació de més futbolistes.

 

Imatge principal: Joan Laporta, president del Barça, en una compareixença pública / Europa Press