El Barça va rebre una pèssima notícia amb la lesió d'Ousmane Dembélé, quan estava en un moment de forma magnífic. Estava sent el millor de l'equip, i el jugador més diferencial, aprofitant també la sanció a Robert Lewandowski, però l'internacional francès va tornar a patir un nou problema físic, que el mantindrà de baixa durant les properes setmanes. I sembla gairebé impossible que estigui disponible per a l'eliminatòria de l'Europa League contra el Manchester United.

Això ha significat un seriós contratemps per a Xavi Hernández, que ha hagut de buscar un substitut de garanties per a 'el Mosquit'. I de moment, l'elegit per ocupar la seva plaça a l'onze inicial és Raphinha, que ha respost amb bones actuacions. Tanmateix, això no oculta que la confiança que el tècnic català té amb el '22' no és massa gran. Per aquesta raó, Joan Laporta i Mateu Alemany van estudiar la incorporació d'un nou extrem.

Ferran Torres i Anssumane Fati no convencen prou com per assumir aquesta responsabilitat, i després de la sortida de Memphis Depay, estaven decidits a acudir al mercat, i portar alguna cara nova. I, aprofitant les converses amb l'Atlètic de Madrid per la venda del neerlandès, el nom de Yannick Ferreira Carrasco va aparèixer en escena. Van aconseguir incloure una opció de compra de 20 milions d'euros, que entrarà en vigor a partir de l'u de juliol.

No obstant això, des del Camp Nou van estar negociant per poder incorporar-lo a la plantilla amb efecte immediat, si bé la resposta que van rebre va ser immediata. Per molt que no estigui tenint massa protagonisme en els esquemes de Diego Pablo Simeone, i sigui suplent habitual, 'el Cholo' no volia permetre la marxa de cap dels seus futbolistes a meitat de curs, i li va tancar per complet les portes de sortida.

De manera que el Barça va haver d'oblidar-se de l'internacional belga, almenys, ara per ara.

Carrasco ja sap que el Barça pagarà la clàusula que van pactar

Una notícia que no va agradar gens a Carrasco, que volia mudar-se al Barça com més aviat millor, cansat del rol secundari que ha tingut en el Civitas Metropilitano en els últims mesos. Encara i així, ja li han comunicat que estan totalment decidits a pagar la clàusula que van acordar.

Així que es convertirà en un dels primers reforços per a Xavi de cara a la campanya 2023-2024, si no hi ha sorpreses d'última hora.