El defensa Mário Fernandes, lateral dret de la selecció russa, ha estat ingressat en un hospital de la ciutat de Sant Petersburg per una lesió a la columna vertebral. La lesió se l'ha fet durant el partit de la segona jornada de la fase de grups de l'Eurocopa entre Finlàndia i Rússia disputat a l'Estadi Krestovski.

Greu lesió de Fernandes

Fernandes, futbolista brasiler nacionalitzat rus, ha caigut malament a l'hora de rematar de cap una centrada des de la banda esquerra de l'atac. Una caiguda molt lletja abans de la mitja hora de partit que l'ha deixat estès sobre el terreny de joc diversos minuts fins que, després de rebre assistència mèdica sobre la gespa, ha hagut de ser traslladat en llitera.

Mario Fernandes Rusia lesion Eurocopa TUIT

Piulada de la selecció russa sobre la lesió de Mário Fernandes / @TeamRussia

El comunicat de la selecció russa confirma que Mário Fernandes té problemes en la columna vertebral: "Se sospita que Fernandez té una lesió a la columna toràcica. Mario va ser traslladat a un hospital de Sant Petersburg per ser examinat".

Concretament, Fernandes, jugador del CSKA Moscou, va ser un dels jugadors més destacats de la selecció russa al Mundial del 2018. El defensa rus va marcar un gol en els quarts de final contra Croàcia.

Mario Fernandes camilla Rusia Eurocopa EFE

Moment en el qual Mário Fernandes marxa del camp amb llitera / EFE

El partit ha acabat amb victòria de Rússia per 0-1 gràcies a un gol d'Aleksei Miranchuk just abans del descans. Un duel sense gaire emoció i tampoc sense grans ocasions. No ha estat, ni molt menys, un gran partit de l'Eurocopa. Futbolísticament no passarà a la història del futbol.

Eriksen, l'altre ensurt de l'Eurocopa

Precisament, també contra Finlàndia, però en el partit de la primera jornada contra Dinamarca, hi va haver el primer gran ensurt d'aquesta Eurocopa. Aleshores el futbolista danès Christian Eriksen va caure desplomat mentre es disputava el partit.

Tot i pensar en el pitjor en el primer moment, Eriksen va ser traslladat a un hospital i la Federació de Dinamarca posteriorment va confirmar que estava "estable". Sembla, doncs, que Eriksen es recupera però podria haver dit adeu a la seva carrera professional com a futbolista d'elit.

Imatge principal: Mário Fernandes atès sobre la gespa / EFE