La figura de Marco Asensio és percebuda per Florentino Pérez com un actiu rendible pel que fa a una venda. El balear, després d'haver anotat 12 gols i repartit 2 assistències en un total de 42 partits entre totes les competicions, sembla molt més a prop d'abandonar el Santiago Bernabéu que no pas de quedar-s'hi. El cas és que Asensio només té contracte fins a l'estiu de 2023, i tot i el poc de temps que resta en aquesta vinculació, el Reial Madrid ha vist l'oportunitat de treure un poc pessic de diners per la seva venda.

Florentino Perez EuropaPress
Florentino Pérez, somrient / Europa Press

Marco Asensio cada cop té més núvies per Europa

Des dels primers interessos que va mostrar el Milà per fitxar al mallorquí, els pretendents de Marco Asensio s'han multiplicat. També han postulat les seves pretensions per reclutar-lo altres entitats, però qui ha preguntat de forma més seriosa pel palmesà a banda dels italians és l'Arsenal de Mikel Arteta.

Segons ha avançat okdiario, el tècnic guipuscoà és un enamorat del futbol de Marco Asensio i convenceria al club londinenc a invertir en l'esquerrà de 26 anys. A més a més, els gunners encaren la pròxima temporada amb les màximes  expectatives possibles després que l'equip hagi remuntat una situació crítica fins a la cinquena posició. La millora dels d'Arteta ha estat tal, que s'han quedat a tan sols dos punts de classificar-se per la Champions League, però finalment va ser el Tottenham d'Antonio Conte qui va emportar-se la quarta i última plaça d'accés a la Lliga de Campions.

mikel arteta arsenal efe
Mikel Arteta, durant un partit de l'Arsenal / EFE

Les raons de Mikel Arteta per confiar en l'èxit de les negociacions amb el Madrid

El Reial Madrid hauria fixat el seu preu de mercat en 40 milions d'euros i els gunners es veuen amb cor d'assolir tal quantitat. D'afegida, Mikel Arteta té raons en confiar en l'èxit de les negociacions, ja que si posa l'ull en els antecedents entre l'Arsenal i el Reial Madrid, els últims cops en què han existit conversacions entre ambdues entitats han resultat fructíferes.

La cessió de Martin Ödegaard a l'Emirates Stadium amb la posterior compra a canvi de 35 milions d'euros, o els dos préstecs consecutius dels drets de Dani Ceballos són mostres de la bona harmonia entre els espanyols i els anglesos. A banda d'això, el mateix Asensio seria partidari d'un canvi d'aires i la seva parella, Sandra Garal, somia en fer-ho cap a Londres.

Marco Asensio banquillo Real Madrid EuropaPress
Marco Asensio, a la banqueta del Reial Madrid / Europa Press

Tant en Marco com la Sandra són dos enamorats de la ciutat. De fet, ja estarien mirant cases a un dels barris més rics d'Europa, rumor que l'allunya del Milà, però sobretot, del Reial Madrid.

 

Imatge principal: Marco Asensio, celebrant un gol amb el Reial Madrid a la Lliga Santander / EFE