Passen els dies, les setmanes i els mesos, i Marc Márquez continua centrat en la seva recuperació de la lesió a l'húmer. Fins a tres operacions ha hagut de passar i encara està en seriós dubte que pugui tornar a temps per a l'inici del campionat de MotoGP del 2021.

El dia 28 de març arrencarà la temporada amb la ja clàssica cursa del Qatar, però encara no és segur que la gran figura del motociclisme actual pugui estar disponible. Márquez es va perdre l'atípica temporada 2020 després d'una caiguda en la primera cursa, i s'ha mantingut al marge durant tots els mesos de competició, marcada per la pandèmia del coronavirus.

Un calvari rere un altre per una lesió que s'ha anat agreujant amb el pas del temps i de les operacions. La tercera operació va ser perquè va passar de "l'estancament a la consolidació de la seva factura que no ha millorat amb un tractament específic d'ones de xoc".

I ahir ja va fer el primer dia de ciclisme indoor, cosa que és un bon senyal.

Recuperació amb la companyia especial del seu gos

Però les seves dures sessions de recuperació pràcticament diàries continuen. Aquest dijous ha compartit dues imatges de la sessió de fisioteràpia per recuperar-se de la lesió al braç dret.

I a banda del seu fisioterapeuta, el gran protagonista ha estat un dels seus gossos. Fent-li costat ben ajagut sobre la seva panxa.

Marc Marquez perro @marcmarquez93

Marc Marquez perro @marcmarquez93

Sembla que tot i la lesió, Marc Márquez ha tingut companyia i almenys un amic fidel que li ha fet costat en tot moment. Veurem si en les properes setmanes hi ha una ràpida evolució de la lesió i com arriba el pilot de Cervera a la competició.

Aquest any el seu germà Àlex Márquez no serà el seu company d'equip, sinó que serà un altre català, Pol Espargaró, qui competirà amb l'altra moto Honda oficial.

 

Imatge principal: Marc Márquez abans de la disputa d'una cursa / EuropaPress