El Madrid va guanyar ahir l'Eibar amb un doblet salvador de Benzema (2-1), en el que va tornar a ser una pobra actuació dels blancs davant la poca afició merengue que es va acostar al Bernabéu en la 3ª pitjor entrada de la temporada en Lliga.

De fet, el Madrid va començar perdent el partit amb un gol a cinc minuts del descans del davanter lleidatà cedit pel Barça Marc Cardona. El jugador de l'Eibar, en la celebració del gol, va tenir un detall que agradarà l'afició culer. Cardona va fer-li un petó als colors blaugrana de la samarreta de l'Eibar, però en cap moment ho va fer amb l'escut del club, sinó amb els colors que comparteixen tant Eibar com Barça, en el que sembla una clara referència al club del qual en segueix sent propietat.

Cardona, a més de ser encara jugador del Barça, és un seguidor culer des de ben petit, com ell mateix s'ha encarregat de deixar palès en el seu Instagram en més d'una ocasió.

Desde pequeño sintiendo los colores 💙❤️😂😂

A post shared by Marc Cardona Rovira (@marccardona.r) on

El jugador lleidatà, de 23 anys, va arribar a la disciplina blaugrana l'any 2016 i, després de marcar 17 gols a Segona Divisió B i 7 a Segona A, va marxar cedit a l'Eibar on, amb el gol d'ahir al Bernabéu, ja en suma tres.