Ja fa gairebé una setmana de la mort de Diego Armando Maradona, i passen els dies i es van acumulant les noves informacions al voltant de la mort del Pelusa. Una de les últimes ha estat com era el lloc on va morir, però també es filtren els missatges del grup de WhatsApp entre els fills de Maradona i la psiquiatra Agustina Cosachov i el psicòleg Carlos Díazpoc pocs dies abans de la mort.

Preocupats per l'estat de salut de Maradona, surten a la llum missatges en el qual participen els fills Dalma, Gianinna i Diego Jr, exlusiva del mitjà Infobae. "M'acaba de contactar una persona que és l'encarregada de la internacions domiciliàries que el pare ha vomitat (ha menjat gambetes amb all i bròquil) i que no vol que vagi una ambulància a revisar-lo. M'ha dit que ha parlat amb l'Agustina i que ella li ha dit que era una decisió familiar! Per això escric. Crec que els familiars hi ha coses que no podem decidir. Que per això estaria un metge clínic o almenys el seu metge que respon per ell", diu Dalma.

Després Dalma respon Diego Jr en ser preguntada pel seu metge, Leopoldo Luque: "Leopoldo és neurocirurgià i del que estem parlant és d'un metge clínic de capçalera". Gianinna afegeix que "amb el metge que aconseguim ells es quedarien tranquils. Per no posar-li tants metges al pare".

Xat fills Maradona WhatsApp 1 Infobae

Xat fills Maradona WhatsApp 2 Infobae

Xat fills Maradona WhatsApp 3 Infobae

Missatges de WhatsApp dels fills de Maradona / Infobae

Converses que denotaven molta preocupació dels fills i de la família per intentar tenir Maradona en les millors mans. Finalment, una aturada cardiorespiratòria va acabar amb la vida del Pelusa i els metges i l'ambulància no van arribar a temps.

 

Imatge principal: Maradona i Diego Jr en una foto d'Instagram / @diegomaradonajunior