Segueixen les notícies relacionades amb Diego Armando Maradona. Les causes de la mort, les possibles negligències i la seva herència capten l'atenció i ara l'última ha estat sobre uns diners que té que ningú sap on són.

No li arribaven els missatges

Mariano Israelit, un dels millors amics de Maradona, ha parlat a Teleshow i ha revelat una informació rellevant. "El tenien blindat. I, quan trucava algú que ells no volien, li canviaven el xip. Jo anava a menjar a la casa de Diego i li deia: 'Che, t'he deixat un missatge, no t'ha arribat? Perquè no em surten els dos tics'. I, quan li demanava el número, havia de fixar-se el que tenia apuntat darrere del mòbil", va explicar.

Maradona

Un mural de Maradona / EFE

Israelit el va veure per última vegada el setembre de 2020 i l'astre argentí va morir el novembre per una aturada cardiorespiratòria. "El vaig veure per última vegada el setembre. Ell va morir el novembre. Però en els últims temps ja el veia trist, baix d'ànims. Diego estava malament des que el van operar del genoll. Jo vaig anar a veure'l a la Clínica Olivos i estava bé. Però després li costava caminar. Li feia molt mal i estava angoixat per això", ha comentat.

La part més sucosa de la conversa va ser quan l'amic de Maradona va revelar una quantitat de diners de Maradona que ningú sap on és. "Diego em va explicar que té 100 milions de dòlars i ningú sap on són. Sabien que tenia problemes de cor i no estava medicat. A part, com vivia Diego. Quan va tornar de Mèxic, em va confessar: 'No saps com em vaig recuperar després de Dubai. Tinc més de cent pals verds'. M'ho va explicar ell a mi. Li vaig contestar, 'ets un rei, has de viure com et mereixes'. I les seves últimes cases, sense desmerèixer, no estaven en condicions. No tenien aire condicionat, ni calefacció central, quan estem parlant d'un home que tenia aquests diners que ara ningú sap on són", ha assegurat.

Dies enrere, Israelit va denunciar als mitjans argentins que Maradona li va dir: "No m'abandoneu, no em deixeu sol. És molt dolorós sentir tot. L'últim cop que el vaig veure me'n vaig anar amb un calfred per l'esquena. No ho podia creure".

"Era molt difícil poder arribar a Diego, ja que constantment li canviaven el número de telèfon. Si a les filles se'ls complicava... quan teníem el telèfon, ens ho passàvem entre nosaltres perquè era molt difícil parlar amb ell".

 

Imatge principal: Maradona, en una fotografia d'arxiu / EFE