El Manchester City ha perdut de manera sorprenent contra el Norwich, un equip que acaba de pujar a la Primera Divisió en aquesta temporada (3-2). Els gols de McLean, Cantwell i Pukki s’han acabat imposant a les dianes d’Agüero i Rodri i els de Guardiola tornen a saber el que és una derrota a la Premier League vuit mesos després.

Derrota a la Premier vuit mesos després

El 29 de gener d’aquest any, el City va perdre contra el Newcastle i aquest dissabte, 14 de setembre, ha tornat a caure davant el Norwich. Ara mateix, els citizens són a 5 punts de diferència del Liverpool, líder de la lliga anglesa invicte.

El Norwich, lluny de deixar-se intimidar per l’actual campió de la Premier League, ha presentat la seva millor versió davant l’afició. L’estadi de Carrow Road ha gaudit com els seus estaven oferint un joc de toc i vistós i el City no acaba d’estar fi. Els canaris han vist les debilitats del rival i han decidit emprendre el vol cap a la victòria.

Norwich Manchester City EFE

Els de Guardiola no han acabat d’estar mai posats en el partit i els jugadors tenien el cap encara amb les seleccions nacionals. La defensa dels de Manchester ha acordat aquest dissabte quedar-se al niu i han badat en cada jugada de gol dels locals.

McLean ha obert la llauna amb un cop de cap perfecte que no ha pogut fer res Ederson. El City no estava jugant malament i generava ocasions de gol, però les imprecisions en el centre del camp i sobretot en la defensa l’han acabat de perjudicar aquest dissabte. Guardiola no ha trobat en cap moment la manera de revertir la situació i s’ha anat desesperant per moments.

Cantwell ampliava el marcador després d’un contraatac ideal i un despropòsit dels citizens en la línia de darrere. En la jugada següent del 2-0, Sterling ha enviat la pilota al pal i no ha estat fins a l’últim minut de la primera part quan Agüero ha retallat les diferències. Semblava que seria un gol molt important per capgirar el matx, però ha estat un miratge.

David Silva Norwich Manchester City EFE

Una victòria que se celebra com un títol

Els aficionats del Norwich estaven vibrant amb la victòria momentània del seu equip i han esclatat d’alegria quan en el minut 50, Pukki ha posat el 3-1 al marcador. Només amb aquesta diana, Guardiola té molta feina a corregir perquè ha estat un autèntic desastre entre els dos centrals, Otamendi i Stones, a l’hora de treure la pilota.

L’entrenador català ha volgut moure fitxa ràpid i ha fet un doble canvi. Ha donat entrada a Kevin de Bruyne i Gabriel Jesus, però no han donat cap mena de resultat. Rodri ha marcat a la desesperada en el minut 88, però ha servit de poc. Minuts finals d'agonia, però el City ha estat incapaç de guanyar el Norwich que han celebrat aquest triomf com un títol.