El Manchester City ha empatat contra el Liverpool a l'Etihad Stadium (1-1) en un partit marcat per l'intercanvi d'ocasions a la primera part. Els dos conjunts, els últims guanyadors de la Premier League, han anat de més a menys i finalment han acabat sumant un punt de gust amarg.

Els de Pep Guardiola han arrancat amb el peu esquerre, i és que l'equip red, que ha presentat un onze ultreofensiu amb Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané i Roberto Firmino; s'ha avançat al minut 13 gràcies al davanter egipci, que ha transformat un penal comès per Kyle Walker.

Ben aviat, però, els citizens han despertat de la mà de Raheem Sterling i Gabriel Jesús. El davanter anglès ha disposat d'una ocasió molt clara al minut 25, però ha estat el brasiler, immediatament després, qui ha fet valer una assistència de Kevin de Bruyne per batre Alisson.

bernardo silva diogo jota efe

Bernardo Silva i Diogo Jota, connexió portuguesa / EFE

Abans del descans, el migcampista belga ha tornat a ser protagonista, però aquest cop en clau negativa, i és que ha fallat un penal per mans de Joe Gómez que hauria suposat el 2-1. L'estrella de Guardiola ha fallat en el moment més inoportú.

Al segon temps, el City ha estat un pèl superior, però el cert és que les ocasions han brillat per la seva absència i els equips, com si haguessin esgotat les seves respectives bateries a la primera part, s'han apagat progressivament.

L'empat és favorable als interessos del conjunt de Jürgen Klopp, que dormirà tercer, a un punt del líder, el Leicester. Els de Guardiola, per la seva banda, són onzens amb dotze punts.