Dia negre per a Pep Guardiola i el seu Manchester City. Els britànics han perdut 1-3 contra l'Olympique de Lió als quarts de final de la Champions i l'entrenador català es torna a quedar sense l'esperada Orelluda. Els citizens han sigut superiors, però les errades els han perjudicat i el Lió s'enfrontarà contra el Bayern de Munic a les semifinals.

Guanyar la Champions després del Barça no és possible

Guanyar la Champions després de l'època del Barça. A Guardiola li recorden aquest objectiu cada temporada i encara no ho ha aconseguit, però aquest dissabte, el de Santpedor ha tingut davant seu una oportunitat única per classificar-se per a les semifinals.

Kevin De Bruyne Manchester City Olympique Lio Champions EFE

De Bruyne lluita una pilota

Els quatre anys que va dirigir el Barça i els tres anys al Bayern, Guardiola va accedir a les semifinals en aquests set anys, però amb el City era una fita que tenia pendent. Els al·licients per aquesta edició eren els millors i és que venien amb la moral pels núvols després d'eliminar "el rei de la competició", el Reial Madrid.

L'entrenador català va qualificar d'aquesta manera al Madrid, però la realitat és que no ha estat la millor temporada per als blancs, que han guanyat la Lliga per més demèrit del Barça que èxits propis. En els quarts de final, el City s'ha enfrontat contra el Lió després que els francesos donessin la sorpresa i eliminessin la Juventus de Cristiano Ronaldo.

Els fantasmes del Lió

Els britànics tenen una de les millors plantilles d'Europa, però la Champions segueix resistint-se. Els pitjors fantasmes han sorgit després de veure el joc aturat i el descontrol que ha protagonitzat el Lió i que ha provocat el gol de Cornet al minut 24 de la primera part.

Olympique Lio Champions City EFE

Els jugadors del Lió celebren un gol contra el City

Els citizens han dominat durant tot el partit, però els francesos s'han defensat durant gran part dels 90 minuts fins que una genialitat de jugada dels anglesos ha acabat amb l'empat. De Bruyne ha posat l'1-1 al lluminós, però encara quedava molt partit per disputar-se.

I després de seguir buscant la victòria amb molta més energia que el rival, el càstig ha estat duríssim per als de Guardiola. Dembélé ha aprofitat un mà a mà contra Ederson per avançar el Lió al marcador i sentenciar l'eliminatòria quan quedaven poc més de 10 minuts.

El City ha buscat el gol a la desesperada i Sterling ha tingut el 2-2, però ha fallat el que no es pot fallar. Incomprensible l'errada de l'extrem. I just en la jugada després, Dembélé ha fet un doblet per acabar d'anul·lar el City. El Lió ha tornat a donar la sorpresa.