El passat mes de febrer la UEFA va castigar el Manchester City amb dues temporades sense poder disputar la Champions League per haver trencat les normes del fair-play financer, fet que el club anglès ja va anunciar que recorreria davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu.

Mentrestant, però, les estrelles del conjunt skyblue comencen a preparar el terreny per si finalment l'equip es queda sense possibilitats de disputar la màxima competició continental, el títol que tots els futbolistes volen aconseguir.

de bruyne isco city madrid efe

EFE

Un d'ells és el migcampista Kevin de Bruyne, qui, en una entrevista al diari belga Het Laatste Nieuws, ha obert la porta a abandonar el conjunt de Pep Guardiola. "El club ens va dir que apel·laria la decisió i que estan gairebé al cent per cent segurs que tenen raó. Per això estic esperant que passarà", ha dit. Però més tard ha afegit: "Quan es prengui la decisió ho revisaré tot. Dos anys serien molt llargs, però si només fos un, podria estudiar-ho".

En qualsevol cas, de Bruyne, vinculat al City fins al 2023, ha deixat clar que la seva decisió no està lligada al futur de Guardiola a la banqueta citizen, i és que el tècnic de Santpedor acaba contracte aquest curs. "No deixaré que això depengui d'en Pep", ha conclòs.