El Manchester City de Pep Guardiola ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada a la Premier League després de superar el Bournemouth a domicili per 1-3. D'aquesta manera, el conjunt skyblue es retroba amb la victòria després de cedir un empat contra el Tottenham la setmana passada. Els de Guardiola tenen 7 punts, a 2 del Liverpool de Jürgen Klopp, que ho ha guanyat tot.

El protagonista de la tarda ha estat Sergio el Kun Agüero, autor de dues de les tres dianes que el seu equip ha marcat contra el Bournemouth. L'altre figura destacada de la jornada ha estat el canari David Silva, que ha disputat el seu partit número 400 amb la samarreta del City.

El davanter argentí ha obert la llauna quan s'havia disputat un quart d'hora després d'aprofitar un xut molt desviat del seu company Kevin De Bruyne, i Raheem Sterling ha ampliat l'avantatge abans del descans gràcies a una genialitat de Silva, que l'ha deixat sol des de la mitja lluna de l'àrea. Abans de marxar als vestidors, però, Harry Wilson ha liderat la reacció del conjunt local amb un llançament de falta directa que Ederson no ha pogut aturar.

L'alegria dels cherries, però, ha durat ben poc. En el minut 64, una nova acció brillant de Silva dins de l'àrea l'ha culminat Agüero per sentenciar el partit. El Bournemouth ha intentat aconseguir un gol per intentar oferir resistència fins al darrer minut, però Ederson ha respost amb bones parades i ha impedit la reacció local.