El Reial Madrid de Zinedine Zidane ha empatat a Getafe (0-0) en el darrer partit de la 34a jornada de Lliga i, un dia més, fa palès que viu una crisi total. Al Coliseum Alfonso Pérez, els blancs han tornat a oferir una imatge molt pobre i només Brahim Díaz, un fitxatge del mercat d'hivern, ha aportat una mica d'atreviment al seu joc.

Zidane continua el seu càsting

La part positiva de no tenir res en joc és que Zidane es pot permetre el luxe de convertir els partits en autèntics càstings. En aquesta ocasió, el tècnic francès ha donat una oportunitat a Sergio Reguilón i a Brahim Díaz i el cert és que els dos joves futbolistes l'han sabut aprofitar.

A la primera part, i amb un domini total de la pilota, els seus homes han gaudit d'ocasions per marcar gràcies al seu millor jugador, Karim Benzema, que arribava al partit després de marcar un hat-trick contra l'Athletic Club. Aquest cop, però, l'ex del Lió no ha estat encertat i sense ell, la resta de l'equip ni tan sols ha provat de sorprendre David Soria.

A la segona part, i més per inèrcia que no pas per joc, els blancs han pogut posar-se per davant al marcador gràcies a Isco i Casemiro, però Bruno i el porter local han respost amb intervencions de mèrit. El Getafe de Bordalás no és el quart classificat per casualitat.

Així, els minuts han passat sense remei i al final de l'encontre ha sigut el Getafe qui ha pogut endur-se els tres punts. Samu Sáinz, abans del temps afegit, ha pogut perforar la porteria de Keylor, però el costa-riqueny s'ha lluït i, de passada, ha deixat clar que no regalarà el seu lloc a Thibaut Courtois.

El Madrid, això sí, lliga la tercera posició de manera pràcticament definitiva. Quan només queden 4 jornades per acabar la Lliga, els blancs tenen 65 punts, a 6 de l'Atlètic, segon, i a 10 del Getafe, quart.