El Reial Madrid ha fet poc més del just i necessari per emportar-se els tres punts davant l'Sporting de Gijón. Els de Zinedine Zidane s'han imposat per la mínima amb dos gols de Cristiano Ronaldo en un partit en què han acabat tímidament xiulats pels aficionats del Bernabéu.

No ha començat malament la tarda pel conjunt blanc. Tot i patir una bona arrencada inicial de l'Sporting, el Reial Madrid s'ha refet i, al minut tres, ha comptat amb un penal a favor que Hernández Hernández no ha dubtat en sancionar. Lucas Vázquez ha caigut dins l'àrea com a conseqüència d'un contacte amb Sergio Álvarez més buscat pel davanter que provocat pel defensa visitant, i Cristiano Ronaldo no ha desaprofitat l'ocasió per avançar al seu equip en el marcador.

Al ritme d'un bon Modric el Reial Madrid ha seguit atacant la porteria defensada per Diego Mariño, i no ha estat molt temps després del primer gol, al minut 18, quan Nacho ha realitzat una mil·limètrica centrada des de l'esquerra que altre cop Cristiano s'ha encarregat de transformar en diana.

Un partit passat per aigua

Els de Zidane estaven dominant i comptant amb les ocasions més clares de l'encontre. Just després del segon gol de Cristiano, Nacho n'ha marcat un altre que hauria pujat a l'electrònic de no ser que no hagués estat en posició de fora de joc. No obstant això, però, a partir d'aquesta ocasió el matx s'ha anat igualant i l'Sporting ha aprofitat per estirar-se, i de la mà de Moi Gómez han començat a arribar les primeres aproximacions visitants.

Al minut 35, de fet, Ismael López ha aprofitat una pèrdua al mig del camp del Madrid per centrar una bona pilota que Carmona ha rematat entre els tres pals. Keylor Navas no ha pogut fer res i l'Sporting ha marxat al descans amb el resultat de 2 a 1 que acabaria essent definitiu.

A la segona part ambdós equips han pogut marcar, sobretot el conjunt entrenat per Abelardo. Els porters, però, han realitzat bones actuacions per evitar que el marcador s'acabés movent en els segons 45 minuts. Benzema ha tingut una rematada clara que hagués sentenciat l'encontre, però el Madrid tampoc ha creat massa ocasions més i ha vist perillar en més d'una ocasió els tres punts.

Els aficionats merengues han viscut amb desesperació els últims minuts de partit. El moment de màxima preocupació s'ha produït quan només faltaven 10 minuts per la conclusió del matx: Nacho ha agafat a Victor Rodríguez dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat un penal que podria haver canviat les coses. Duje Cop, però, no ha aprofitat la pena màxima i l'ha enviat fora de la porteria de Keylor Navas.

Al final, doncs, victòria per un Reial Madrid més eficaç que vistós que ja encadena 31 partits sense perdre. Tot i això, les sensacions exhibides pels de Zidane no han estat les millors i caldrà millorar de cara la setmana vinent. El Reial Madrid visita el Camp Nou en el compromís més complicat pels dos equips en el que queda d'any natural.